Νέα | Athens City Med
Πώς να αποφύγετε το ηλιακό έγκαυμα

Λίγα λεπτά έκθεσης στον ήλιο, νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, είναι αρκετά, για να συνθέσει το δέρμα βιταμίνη D, η οποία είναι σημαντική για πολλές λειτουργίες του οργανισμού, ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητο να γίνει ούτε στις 3 το μεσημέρι ούτε με τις ώρες.  Όπως επισημαίνει η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ) μελέτες έχουν δείξει πως ένα ηλιακό έγκαυμα κάθε δύο χρόνια τριπλασιάζει τον κίνδυνο για εμφάνιση κακοήθους μελανώματος.

Ραδιοσυχνότητες προσώπου: Μια θεραπεία lunch break με τη δύναμη της θερμότητας

Είναι μια τις πλέον συναρπαστικές θεραπείες: αναίμακττη, με την δύναμη της θερμότητας σφραγίζει το δέρμα. Όπως οι θεραπείες με laser και LED, οι ραδιοσυχνότητες προσώπου χρησιμοποιούν την ενέργεια για την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, αλλά η θερμική ενέργεια είναι ηλεκτρική αντί ενέργεια φωτός.

 Αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου - Ο σύμμαχος σας στην αντιγήρανση

Μπορεί να έχετε ήδη αρχίσει να παρατηρείτε στο πρόσωπό σας τα σημάδια που αφήνει το πέρασμα του χρόνου. Ισως και να ανησυχείτε για την επόμενη μέρα. Η γήρανση της επιδερμίδας συνήθως κάνει την εμφάνισή της σταδιακά και αθόρυβα. Η λάμψη και η ζωντάνια χάνεται και το κουρασμένο, θαμπό πρόσωπο γίνεται πλέον ο κανόνας. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως δραστικές, στοχευμένες θεραπείες που μπορούν πλέον, μετά τα άλματα που έχει κάνει η κοσμετική ιατρική και αισθητική, να νικήσουν τον χρόνο στα… σημεία.

Σελίδα 1 από 17


.

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.
Περισσότερα Ok