Νέα | Athens City Med
Aναίμακτη Ρινοπλαστική με Υδροξυαπατίτη - «15-minute nose job»

Η μη χειρουργική ρινοπλαστική, γνωστή και ως μη  ρινοπλαστική έγχυσης ή “15-minute nose job” , είναι μια εναλλακτική λύση χαμηλότερου κινδύνου, χαμηλότερου κόστους (με λιγότερους πόνους) για όσους μπορεί να έχουν σκεφτεί την  χειρουργική ρινοπλαστική. Είναι μια διαθέσιμη επιλογή που προσφέρει πλέον η πρόοδος της ιατρικής κοσμετολογίας.

Υαλουρονικό Οξύ

Σαρκώδη χείλη. Είναι το όνειρο των περισσότερων γυναικών καθώς τα χείλη αποτελούν μαζί με τα μάτια το σημαντικότερο στοιχείο που καθορίζει την ομορφιά ενός προσώπου. Δεν είναι τυχαίο ότι η αύξηση του όγκου του πάνω ή κάτω χείλους καθώς και η βελτίωση του περιγράμματός βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των αισθητικών επεμβάσεων.

Φθινοπωρινές θεραπείες προσώπου

Η επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς μετά την καλοκαιρινή ραστώνη δεν είναι εύκολη υπόθεση… Το φθινόπωρο είναι η εποχή της ανασύνταξης και της ανανέωσης. Τα City Med σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σας προσφέρουν τις top θεραπείες που θα ανανεώσουν το πρόσωπό σας και πάνω από όλα την ψυχολογία σας.

Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι

Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα και αποτελεί μια επαναστατική μέθοδο κατά της γήρανσης αλλά και της αναζωογόνησης του προσώπου μετά την έκθεση στον ήλιο. Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Σελίδα 1 από 19


.

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.
Περισσότερα Ok