Νέα | Athens City Med
Αντιμετώπιση Θυλακίτιδας

Τι είναι η θυλακίτιδα;

Η μόλυνση των θυλακίων ή όπως είναι ευρύτερα γνωστή η θυλακίτιδα είναι η φλεγμονή που δημιουργείται από τις τρίχες που εγκλωβίζονται στο δέρμα μετά το ξύρισμα ή τη χαλάουα. Πολλές φορές η αποτρίχωση με ξυραφάκι, χαλάουα, ακόμη και κρέμες μπορεί να προκαλέσουν μια επιφανειακή λοίμωξη στον τριχικό θύλακα, λόγω του ότι η τρίχα εγκλωβίζεται στο δέρμα.

Ανορθωτικά νήματα PDO

Τι είναι τη νήματα προσώπου PDO;

Το νήματα προσώπου PDO είναι μια θεραπεία κατευθυνόμενης κολλαγονογένεσης των ιστών του προσώπου και του σώματος, στην οποία χρησιμοποιούμε ειδικά απορροφήσιμα νήματα. Τα νήματα PDO παράγονται από το συνθετικό υλικό polydioxanone, ένα πλήρως βιοαπορροφητικό υλικό, το οποίο χρησιμοποιείται για τουλάχιστον 30 χρόνια στην παραγωγή χειρουργικών ραμμάτων. Τα νήματα εισάγονται στο δέρμα χωρίς τομές, με μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη βελόνα.

Αντιμετώπιση Πανάδων

Καθημερινά χρησιμοποιούμε μια σειρά από προϊόντα ομορφιάς, που έχουν σκοπό να περιποιηθούν και να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα μας, διορθώνοντας παράλληλα κάθε ζημιά που έχει υποστεί από ρύπους και μικρόβια.Τη φροντίζουμε ώστε να βρίσκεται διαρκώς σε φόρμα, λαμπερή, υγιής και να διατηρεί τη νεανική της όψη.

Αποτρίχωση Laser Προσώπου και Σώματος

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η αποτρίχωση με λέιζερ είναι η ιδανική επιλογή για να απαλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυία και να απολαύσετε τα καλοκαιρινά σας μπάνια στην παραλία!

Σελίδα 1 από 36


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.