Fillers χειλιών

Fillers χειλιών: Πόση ποσότητα χρειάζεται και πόσο ασφαλή είναι;

Οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν ζουμερά, καλοσχηματισμένα χείλη, επειδή συνηγορούν σε μια πιο νεανική εμφάνιση και τονώνουν τη θηλυκότητα. Γι’ αυτό και αναζητούν συνεχώς τρόπους για την καλύτερη ανάδειξή τους. Και για να είμαστε ειλικρινείς, κανένα προϊόν δεν μπορεί να προσφέρει το πληθωρικό αποτέλεσμα που χαρίζουν τα fillers χειλιών, η πιο διάσημη θεραπεία των τελευταίων χρόνων που αξίζει να δοκιμάσετε, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά αναδεικνύει τα χείλη, προσφέρει συμμετρία στο πρόσωπο και ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση.

Fractional laser: Απαλλαχθείτε οριστικά από ουλές ακμής και σημάδια φωτογήρανσης

Fractional laser: Απαλλαχθείτε οριστικά από ουλές ακμής και σημάδια φωτογήρανσης

Εάν είστε από εκείνες/εκείνους που κουραστήκατε να βλέπετε τα σημάδια ακμής και φωτογήρανσης στο πρόσωπο ή στο σώμα σας, τότε ήρθε η στιγμή να τα αντιμετωπίσετε οριστικά. Η θεραπεία με Fractional Laser μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση των  ουλών ακμής σε δέρμα χωρίς ενεργή νόσο αλλά και σημάδια φωτογήρανσης, με εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα.

Fillers: Πώς να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την θεραπεία

Fillers: Πώς να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την θεραπεία

Η θεραπεία με fillers υαλουρονικού οξέως (ή αλλιώς ενέσιμα εμφυτεύματα) είναι μια δημοφιλής και ασφαλής μέθοδος για την αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου, την πλήρωση ελλειμμάτων και την ενίσχυση της πληρότητας της επιδερμίδας. Επιλέγεται συχνά για την διόρθωση ατελειών του προσώπου καθώς και την συμπλήρωση του χαμένου όγκου. Λειτουργεί προσθέτοντας σχήμα και όγκο στα σημεία όπου έχουν χαθεί και υπάρχει ανάγκη να αποκατασταθούν, με εντυπωσιακά, άμεσα και φυσικά αποτελέσματα και πραγματοποιείται μέσω της έγχυσης υαλουρονικού οξέος στα σημεία αυτά.

Ευρυαγγείες: Πότε μπορούν να γίνουν επικίνδυνες;

Ευρυαγγείες: Πότε μπορούν να γίνουν επικίνδυνες;

Οι ευρυαγγείες αποτελούν μια κοινή παθολογική κατάσταση που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως. Πρόκειται για διευρυμένα αιμοφόρα αγγεία, συχνά ορατά και επιφανειακά στο δέρμα, που μπορεί να εμφανιστούν σε διάφορα μέρη του σώματος. Ο βαθμός επικινδυνότητας των ευρυαγγειών εξαρτάται από τον τύπο τους, το σημείο εμφάνισής τους και τυχόν συνέπειες που μπορεί να έχουν στην ανθρώπινη υγεία.

logo citymed