Νέα | Athens City Med
Μεσοθεραπειες Skin boosters

Τα οφέλη του υαλουρονικού οξέος έχουν γίνει πλέον γνωστά, ιδιαίτερα στις αναζητήσεις θεραπειών ή τεχνικών που αναζωογονούν το πρόσωπο, χαρίζοντας του λάμψη, νεανικότητα, φρεσκάδα και μια υγιή, εκ των έσω, επιδερμίδα. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, είναι κύριο συστατικό έγχυσης σε ενέσιμες θεραπείες μεσοθεραπείας. Σε αυτή την ήδη υπέροχη εικόνα, έρχονται τα Skin Boosters, τα οποία είναι μια εντελώς καινοτόμα και εκπληκτική εκδοχή υαλουρονικού οξέος, για να δώσουν στην επιδερμίδα το απόλυτο και επιθυμητό.

Υαλουροδιναση: Τι είναι & ποιά τα πεδία χρήσης

Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι το υαλουρονικό οξύ κατέχει το κλειδί για την άψογα ενυδατωμένη και ανανεωμένη και υγιή επιδερμίδα. Ο ίδιος ο οργανισμός παράγει υαλουρονικό οξύ, σε μια προσπάθεια για την διατήρηση των ιδανικών επιπέδων υγρασίας του.

Jalupro για την αναζωογόνηση του δέρματος

Το Jalupro Super Hydro είναι ένα επαναστατικό προϊόν στο χώρο των fillers που στόχο έχει την αποτελεσματική βιο-αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει και τη συνολική του υγεία.

Dermapen 4

Το Dermapen είναι μια πρωτοποριακή τεχνική microneedling που χρησιμοποιείται για την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και την αποκατάσταση της νεανικής του όψης. Πρόκειται για μια καινοτόμο θεραπεία που κερδίζει συνεχώς έδαφος τα τελευταία χρόνια λόγω της αποτελεσματικότητάς της στη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος παθήσεων του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, των κηλίδων λόγω ηλικίας, των ουλών, ακόμη και των ραγάδων.

Σελίδα 1 από 48


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.