Ακμή τέλος! Μάθετε πώς να την αντιμετωπίσετε με το πρωτοποριακό Laser Nd:YAG

Ακμή τέλος! Μάθετε πώς να την αντιμετωπίσετε με το πρωτοποριακό Laser Nd:YAG

Η θεραπεία της ακμής με τη χρήση του laser Nd:YAG είναι μια επιλογή που έχει εξελιχθεί την τελευταία δεκαετία και έχει δείξει θετικά αποτελέσματα σε πολλές περιπτώσεις.

Για να λάμπετε στο γάμο σας, όχι μόνο από ευτυχία!

Bride to be therapy: Για να λάμπετε στο γάμο σας, όχι μόνο από ευτυχία!

Η ημέρα του γάμου είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας. Είναι μια ημέρα γεμάτη συναισθήματα και αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα. Κατά την ημέρα του γάμου, η νύφη είναι στο επίκεντρο της προσοχής, φορώντας το νυφικό της και εκπέμποντας ένα αίσθημα ομορφιάς και ευτυχίας. Για αυτή την μοναδική στιγμή γίνονται προετοιμασίες όλο το προηγούμενο διάστημα, με τη νύφη να απολαμβάνει θεραπείες ομορφιάς.

Spring makeover: Τι μπορούμε να κάνουμε για σύσφιξη στο σώμα και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Spring makeover: Τι μπορούμε να κάνουμε για σύσφιξη στο σώμα και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Η άνοιξη είναι συνυφασμένη με την αναγέννηση και την αλλαγή στη διάθεση και την ψυχολογία μας! Αυτό που θέλουμε είναι ανανεωμένη εμφάνιση και στα Δερματολογικά Κέντρα City Med μπορούμε να βρούμε ολοκληρωμένες προτάσεις, ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες, την ζωή και το budget μας.

Fillers χειλιών

Fillers χειλιών: Πόση ποσότητα χρειάζεται και πόσο ασφαλή είναι;

Οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν ζουμερά, καλοσχηματισμένα χείλη, επειδή συνηγορούν σε μια πιο νεανική εμφάνιση και τονώνουν τη θηλυκότητα. Γι’ αυτό και αναζητούν συνεχώς τρόπους για την καλύτερη ανάδειξή τους. Και για να είμαστε ειλικρινείς, κανένα προϊόν δεν μπορεί να προσφέρει το πληθωρικό αποτέλεσμα που χαρίζουν τα fillers χειλιών, η πιο διάσημη θεραπεία των τελευταίων χρόνων που αξίζει να δοκιμάσετε, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά αναδεικνύει τα χείλη, προσφέρει συμμετρία στο πρόσωπο και ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση.

logo citymed