Νέα | Athens City Med
Ωτοπλαστική

Η ωτοπλαστική είναι η επέμβαση που έχει σαν στόχο την αποκατάσταση των αυτιών που προεξέχουν. Στην επιστημονική ορολογία, τα πεταχτά αυτιά ονομάζονται αφεστώτα ώτα.

Γυναικομαστία

Γυναικομαστία ονομάζουμε την υπέρμετρη ανάπτυξη των μαστών στον άντρα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο μαζικός αδένας στους άνδρες είναι υπόπλαστικός. Στην γυναικομαστία ωστόσο παρατηρείται ανάπτυξη των πόρων καθώς και ανάπτυξη του λιπώδους ιστού.

Μεσοθεραπείας Ακμής

Η μεσοθεραπεία είναι μία πολύ διαδεδομένη, σύγχρονη και επιστημονικά αποδεκτή θεραπεία, ιδανική για την πρόληψη και την καταπολέμηση της γήρανσης και της χαλάρωσης του δέρματος. Είναι μια θεραπεία που δεν έχει παρενέργειες αλλά για να είναι απόλυτα ασφαλής πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους ιατρούς. Με τη βοήθεια της μεσοθεραπείας μπορούμε να μεταφέρουμε στο δέρμα βιταμίνες, ιχνοστοιχεία καθώς και χρήσιμα συστατικά του πλάσματος.

Κνίδωση

Τι είναι η κνίδωση;

Πρόκειται για ένα δερματικό εξάνθημα που εμφανίζεται με τη μορφή έντονων κόκκινων και πρησμένων συνήθως σημαδιών στο δέρμα. Είναι παροδικής μορφής και μπορεί να είναι είτε αλλεργική αντίδραση του οργανισμού ή να έχει προέλθει από άγνωστα αίτια. Τα συγκεκριμένα σημάδια ποικίλουν στο μέγεθος και μπορεί να είναι από πολύ μικρά έως και αρκετά μεγάλα ενώ κάποιες φορές ενώνονται και σχηματίζουν έντονα ερεθισμένες ή πρησμένες περιοχές.

Σελίδα 1 από 38


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.