Νέα | Athens City Med
Αποτρίχωση Laser και θυροειδης

Η Laser Αποτρίχωση είναι απόλυτα ασφαλής όταν εφαρμόζεται ή επιβλέπεται από δερματολόγο. Το laser ουσιαστικά είναι ενισχυμένο μονοχρωματικό φως που προκαλεί επιλεκτική φωτοθερμόλυση στο θύλακο της τρίχας καταστρέφοντας μόνο αυτόν. Δεν ενέχει κινδύνους για τον οργανισμό καθώς δεν επηρεάζει το δέρμα ή εσωτερικά όργανα.

Θεραπεία Ακμής

Είναι μια συνεχής μάχη. Οι κακές διατροφικές συνήθειες, το άγχος και η ακατάλληλη φροντίδα του δέρματος αποτελούν μερικούς από τους σημαντικότερους παράγοντες εμφάνισης ακμής σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση "British Journal of Dermatology". 

Αποτρίχωση Laser

Η αποτρίχωση με laser είναι απλή υπόθεση όμως όπως σε όλες τους κανόνες υπάρχουν και εξαιρέσεις και φυσικά πολλές απορίες που θα τις λύσουν οι ειδικοί των City Med. Τι συμβαίνει με τις τρίχες; Είναι  φυσιολογικό να μην πέφτουν απευθείας μετά το λέιζερ και γιατί κάποιοι χρειάζονται παραπάνω συνεδρίες από αυτές που αναφέρει το πρωτόκολλο;

Χαρίστε λάμψη στο δέρμα σας με τις πιο must θεραπείες

Σε ορισμένες περιόδους του χρόνου το δέρμα του προσώπου χρειάζεται να ξαναβρεί τη λάμψη και την απαλότητά του. Όμως  οι μάσκες και οι κρέμες δεν τα καταφέρνουν πάντα... Η επιδερμίδα παραμένει θαμπή και ο στόχος της διατήρησης της νεανικής όψης φαίνεται να είναι άπιαστος… Υπάρχει όμως τρόπος και μάλιστα αναίμακτα. Αρκεί μια επίσκεψη στα City Med σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου οι ειδικοί θα σας προτείνουν και θα συναποφασίσετε για τις κατάλληλες θεραπείες, αυτές που «ζητά» το δέρμα σας και που σας ταιριάζουν.  

Σελίδα 1 από 22


.

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.
Περισσότερα Ok