Νέα | Athens City Med
Αντιμετώπιση Πανάδων

Ένα από τα βασικότερα ζητήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα οι γυναίκες μετά την περίοδο του καλοκαιριού είναι η εμφάνιση πανάδων. Η μεγάλη έκθεση στον ήλιο σε συνδυασμό με κάποια κληρονομική προδιάθεση έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερα επίπεδα μελανίνης που κατά τόπους είναι ανομοιόμορφα. Κάτι τέτοιο δημιουργεί δυσχρωμίες στο δέρμα και εμφάνιση πανάδων.

Καρκίνος του δέρματος

Γνωρίζετε πως κάθε χρόνο καταγράφονται παγκοσμίως περισσότερα περιστατικά καρκίνου του δέρματος σε σχέση με αυτόν του μαστού, του προστάτη, και του παχέος εντέρου μαζί;

Σίγουρα η παραπάνω πρόταση προκαλεί εντύπωση, καθώς κατά γενική ομολογία κανείς μας δεν θεωρεί πως ο καρκίνος του δέρματος είναι τόσο συχνό φαινόμενο σήμερα. Ας δούμε όμως και κάποια επιπλέον στατιστικά στοιχεία.

Ηλιακό Έγκαυμα

Τα ηλιακά εγκαύματα είναι μία κατάσταση με την οποία σχεδόν όλοι έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι μία η και περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ιδιαίτερα οι άνθρωποι με ανοιχτόχρωμα δέρματα, είναι και περισσότερο επιρρεπείς στις αρνητικές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο.

Καλοκαίρι και παθήσεις του δέρματος

Το καλοκαίρι είναι σίγουρα η αγαπημένη περίοδος για τους περισσότερους ανθρώπους. Η διάθεση αλλάζει, η επίσκεψη στις παραλίες ανεβάζει την αδρεναλίνη και η αποχή από την εργασία λόγω διακοπών χαλαρώνει το νου και το σώμα.

Σελίδα 1 από 37


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.