Κρυολιπόλυση - Coax Med Ice | Athens City Med

Κρυολιπόλυση - Coax Med Ice

Πρόκειται για την τελευταία επιστημονικά αναγνωρισμένη, τεχνολογική ανακάλυψη, που αποδεδειγμένα αντικαθιστά τη χειρουργική λιποαναρρόφηση.

Κλινικά τεστ έδειξαν ότι το CRYO (εφαρμογή θερμοκρασιών στους -15 C έως -20 C), παγώνει τα λιποκύτταρα τα οποία αποβάλλονται από τον οργανισμό χωρίς παρενέργειες, με αποτέλεσμα το τοπικό και ομοιόμορφο αδυνάτισμα.

Οι καμπάνες εφαρμογής του CRYO αγκαλιάζουν στο εσωτερικό τους τα σημεία όπου εμφανίζεται τοπικό λίπος και αναπτύσσουν μια θερμοκρασία που μπορεί να φτάσει στους – 20 C. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όπως άλλωστε έδειξαν και κλινικές μελέτες στα πανεπιστήμια Harvard και University of Massachusetts, την καταστροφή των λιποκυττάρων της περιοχής σε ποσοστό έως και 40%.

Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί στο ίδιο σημείο, μετά από 3 μήνες και όχι νωρίτερα. Μπορεί να γίνει παράλληλα και σε άλλα σημεία του σώματος όπου εμφανίζεται τοπικό λίπος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το COAX MED παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ


.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας! Aθ. 210 - 7774737 Θες 2310 - 265 392

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.