Επιστημονικό προσωπικό | Athens City Med

Επιστημονικό προσωπικό

Γαλής Αντώνης

Ο Αντώνιος Γαλής γεννήθηκε στην Κέρκυρα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι πτυχιούχος Βιολόγος του Πανεπιστημίου Concordia του Καναδά. Το 1997 ιδρύει το Δείκτη Υγείας ένα Διαγνωστικό Κέντρο στο κέντρο της Αθήνας το οποίο συνεχίζει και έως  και σήμερα να λειτουργεί με μεγάλη συνέπεια και επιτυχία επί 21 ολόκληρα χρόνια. Πιστός στην επιστήμη του συμμετέχει σε πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα και έρευνες. 'Έμπειρος επαγγελματίας στο χώρο υγείας και ένθερμος υποστηρικτής της ομορφιάς δημιούργησε το City Med, ένα Πρότυπο Ιατρικό Κέντρο Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής και Laser. Πιστός στην επιστήμη του συμμετέχει στην ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών ελάχιστα παρεμβατικών με άμεσα ορατά και ελκυστικά αποτελέσματα. Έχει κάνει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και είναι μέλος του Δ.Σ της ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ. από το 2008.

 

Λύρα Καλλιόπη

Η ιατρός Λύρα Καλλιόπη είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών από το 1992.Το 1993 υπηρέτησε ακολούθως ως αγροτικός γιατρός στην μονάδα τεχνικού νεφρού Σπάρτης.Το 1995 ξεκίνησε την ειδικότητα της στην Ιατρική Κλινική Βιοπαθολογία στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας την οποία και ολοκλήρωσε με επιτυχία .Στη συνέχεια έλαβε μετεκπαίδευση στην Ανοσολογία και Παθολογία στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός .Το 2000 απέκτησε την ιατρική άδεια  ασκήσεως επαγγέλματος στην Ιατρική Κλινική Βιοπαθολογία. Έκτοτε είναι επιστημονικά υπεύθυνη μεγάλων μικροβιολογικών κέντρων. Από το 2007 εκπαιδεύεται  στην Ιατρική Αισθητική ,Κοσμετολογία και Lasers.To 2013 ξεκίνησε ως υπεύθυνη του τμήματος Ιατρικής Αισθητικής και Κοσμετολογίας του Athens City Med.  .Η συνεχιζόμενη κατάρτιση της ,ο ζήλος της και ο επαγγελματισμός της την καθιστούν αναπόσπαστο συνεργάτη του Athens City Med.

 

Dr Εμμανουήλ Παντελίδης

Ο Dr Εμμανουήλ Παντελίδης είναι πτυχιούχος ιατρικής από το 1986.Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και στο 126 Π.Μ.  ως Προιστάμενος της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Στρατιωτικού Αεροδρομίου του Ηρακλείου. Από το 1989 μέχρι το 1991 ασκούσε καθήκοντα Ιατρού Προϊσταμένου του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Ελευσίνας(το μεγαλύτερο στην Ελλάδα).Το 1991 ξεκίνησε την ειδικότητα του στην Πλαστική Χειρουργική στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και ολοκλήρωσε με επιτυχία το έτος 1993.Από το 1995 εως το 1997 συνεχίζει την ειδικότητα του στην Πλαστική Χειρουργική με έμμισθη θέση στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Royal Preston Hospital-Preston Lancashire-West Norwich Hospital Norwich East Angkia.Η εκπαίδευση του συνεχίζει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών στην Πλαστική Χειρουργική ενώ από το έτος 2001 ξεκινάει μετεκπαίδευση στην Επανορθωτική Χειρουργική στο Royal Preston Hospital.Απέκτησε πλούσια εμπειρία στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής  και σύντομα εργάστηκε ώς αναπληρωτής Διευθυντής στο Whiston Hospital Liverpool UK.

Eίναι μέλος του GMC και του συλλόγου πλαστικών χειρουργών Αγγλίας.
Πλέον είναι Διευθυντής της Πλαστικής Χειρουργικής στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Έχει κάνει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, είναι ομιλητής σε πολλά ιατρικά συνέδρια που άπτονται της ειδικότητας του και ξεχωρίζει για το άμεμπτο ήθος του. Έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Η εμπειρία του και το ακέραιο του χαρακτήρα του τον κατατάσσουν στους κορυφαίους Ιατρούς Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής στην Ελλάδα. 

 


Κουλούρη Στέλλα

Η Κουλούρη Στέλλα είναι Πτυχιούχος Αισθητικός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στον τομέα Αισθητικής και Κοσμετολογίας στο ΤΕΙ Αθηνών. Το ανήσυχο πνεύμα της την οδήγησε στο Μιλάνο της Ιταλίας όπου και έκανε  Μaster Degree στο Beauty Conculting. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω σε μη επεμβατικές και ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές στην Αισθητική Ιατρική και Κοσμετολογία. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα Δερματολογικά Κέντρα σε ολόκληρη την Ελλάδα ως υπεύθυνη τμήματος Αισθητικής.
Έχει λάβει ειδική εκπαίδευση σε θέματα χειρισμού και χρήσης Μηχανημάτων Laser. Από το 2013 εργάζεται στο Αthens City Med ως υπεύθυνη του Τμήματος Αισθητικής Κοσμητολογίας. Η εμπειρία της σε συνδυασμό με την τεχνική και την αισθητική της παράγουν ομορφιά και χαμόγελα.


Γεώργιος Τάχιας

Ο ιατρός Γεώργιος Τάχιας είναι Δερματολόγος -Αφροδισιολόγος. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή της Ιταλίας L'Aquila. Το 2010 απέκτησε την ειδικότητα του στην Δερματολογία - Αφροδισιολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική Γ.Ν. Πατρών .Το 2011 έγινε  Επιμελητής Δερματολογίας στο Γ.Ν.Α.Γ Γεννηματάς. Έχει κάνει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και έχει λάβει μέρος σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Στην Αθήνα εργάστηκε σε μεγάλα Δερματολογικά Κέντρα όπου και απέκτησε πλούσια κλινική εμπειρία. Το 2013 ανέλαβε τα καθήκοντα του ως επιστημονικά υπεύθυνος του Ιατρικού Δερματολογικού Κέντρου  Athens City Med.

Dr. med. Αθανασία Τσαούση, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.  Ειδικευθείσα στην Ελβετία (Luzerner Kantonsspital, Schweizer Paraplegiker Zentrum) και στη Γερμανία, όπου και εξέτισε το μεγαλύτερο χρόνο της ειδικότητάς της στην Πανεπιστημιακή Κλινική , Charité του Βερολίνου ολοκληρώνοντας παράλληλα τη διδακτορική της διατριβή με αντικείμενο τη Διαπυητική Ιδρωταδενίτιδα και λαμβάνοντας μέρος ερευνητικά σε πλήθος κλινικών μελετών με κύριο αντικείμενο τη χρήση βιολογικών παραγόντων στη θεραπεία της Ψωρίασης και της Διαπυητικής Ιδρωταδενίτιδας (Psoriasis Research- and Treatment Centre, Clinic of Dermatology, Venereology and Allergology & Institute of Medical immunology, Charité Universitätsmedizin Berlin).  Διαθέτει δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή περιοδικά. Είναι Επιστημονική Συνεργάτης της Β΄ Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής του ΑΠΘ και πρόσφατα ολοκλήρωσε κύκλο μαθημάτων μεταπτυχιακού πρόγραμματος του ΑΠΘ με αντικείμενο τη Δερματοσκόπηση. Διαθέτει πιστοποιήσεις σε θεραπείες αντιγήρανσης και σε τεχνικές ενέσιμων θεραπειών.

 

 


.
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.