Ραδιοσυχνότητες Προσώπου και Σώματος - Coax Med

Oι ραδιοσυχνότητες είναι ένας ηλεκτρομαγνητικός παλμός, που μας δίνει τη δυνατότητα να αυξάνουμε επιλεκτικά τη θερμοκρασία στους υποδόριους και στους εν τω βάθει ιστούς του πρόσωπου ή του σώματος όπου εφαρμόζεται με στόχο την αποκατάσταση του υπάρχοντος κολλαγόνου και την περαιτέρω παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης με σκοπό τελικά την σύσφιξη των ιστών.

Η πιο συναρπαστική, μη-επεμβατική τεχνική διαμόρφωση για το πρόσωπο και το σώμα, που περιποιείται το δέρμα και παράλληλα αντιμετωπίζει τα κύτταρα του λίπους.

Πολύ διαφορετική από τις θεραπείες αντιγήρανσης, κυτταρίτιδας και γενικότερα από τις θεραπείες σώματος που χρησιμοποιούνται σήμερα, η πολυλειτουργική τεχνολογία της COAXMED (ραδιοσυχνότητες + υπέρηχοι + ρυθμικό μασάζ vacuum + πάγωμα λίπους), αυξάνει εκπληκτικά την ποιότητα των αισθητικών αποτελεσμάτων.

Αυτή η διαδικασία υποστηρίζεται από την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στις υπο θεραπεία περιοχές και τον ταυτόχρονο εφοδιασμό των μιτοχονδρίων τα οποία είναι υπέυθυνα για την παραγωγή του κολλαγόνου.

Η καλυτέρευση της όψης της επιδερμίδας και λείανσης των ρυτίδων είναι αποτέλεσμα της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύσσεται στους βαθύτερους ιστούς και τους ωθεί στη φυσιολογική τους λειτουργία, την οποία έχουν απωλέσει από τη διαδικασία της γήρανσης.

Μια σημαντική επίσης δράση της ραδιοσυχνότητας είναι η λιποσυρρίκνωση. Αφορά κυρίως το σώμα αλλά και σημεία του προσώπου όπως το διπλοσάγονο. Η θερμοκρασία που αναπτύσσεται στο λιπώδη ιστό έχει σαν αποτέλεσμα τη βαθμιαία και σημαντική μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και είναι η πλέον αξιόπιστη λύση μαζί με την τεχνολογία vacuum, η οποία εφαρμόζεται ταυτόχρονα, για την καταπολέμηση της κυταρρίτιδας. Σε συνδυασμό με τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης έχουμε ισχυρότερη επίτευξη των αποτελεσμάτων της αναίμακτης λιποαναρρόφησης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από το πρώτο κιόλας ραντεβού ωστόσο για να επιτευχθει το ιδανικό αποτέλεσμα χρειάζονται περίπου 6-12 συνεδρίες ανα 7-15 ημέρες ανάλογα με την βαρύτητα του κάθε περιστατικού. Μετά το τέλος της κάθε συνεδρίας ο ασθενής μπορει να επιστρέψει στις καθημερινές του υποχρεώσεις.

 Ραδιοσυχνότητες Προσώπου και Σώματος - Coax Med

Coax Med Info

Διάρκεια συνεδρίας Laser   Διάρκεια θεραπείας - 1 ώρα

Κόστος συνεδρίας Laser   Κόστος θεραπείας - Από 60 €

Διάρκεια αποτελέσματος Laser Αποτρίχωσης   Διάρκεια αποτελέσματος - Από 6 μήνες έως μόνιμο

Επίπεδο πόνου αποτρίχωσης Laser   Επίπεδο πόνου - Ελάχιστο

Χρόνος αποθεραπείας αποτρίχωσης Laser   Χρόνος αποθεραπείας - Άμεσα

Tι προσφέρει το COAXMED:

• Αναδόμηση

• Σύσφιξη

• Λιπόλυση

• Λιπογλυπτική

• Λεμφική Αποστράγγιση

• Θεραπεία κυτταρίτιδας

• Πριν και μετά την λιποαναρρόφηση

• Σύσφιξη δέρματος

Το COAXMED εφαρμόζεται επίσης με θεαματικά αποτελέσματα και σε θεραπείες προσώπου όπως:

• Μέτωπο (για την καταπολέμηση των ρυτίδων και την τόνωση των βλεφάρων)

• Γύρω από τα μάτια (ρυτίδες, «σακούλες»)

• Γύρω από το στόμα καθώς και τις ρινοπαριακές ρυτίδες

• Λαιμός (σύσφιξη και μείωση των ρυτίδων)

• Οβάλ προσώπου, (για σύσφιξη και ανόρθωση)

• Γραμμή σαγονιού – διπλοσάγονο (μείωση του λίπους και για σύσφιξη και τόνωση των γραμμών του προσώπου)

Το αποτέλεσμα της δράσης επιτυγχάνεται μέσω της παραγωγής θερμότητας στο σώμα, δεδομένου ότι η ηλεκτρική αντίσταση των ιστών μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια του RF σε θερμική ενέργεια που απλώνεται προς το χόριο. Αυτό επιτρέπει στην θερμότητα που δημιουργείται να προκαλεί την άμεση σύσπαση των ινών του υπάρχοντος κολλαγόνου, αλλά και να επάγει το σχηματισμό νέου κολλαγόνου που συσφίγγει περαιτέρω το δέρμα μειώνοντας την επιδερμική χαλάρωση.
Η θερμότητα που παράγεται προκαλεί τη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων ειδικά στο διπλοσάγονο, τη «σύσπαση» των ινών του κολλαγόνου, αλλά οδηγεί και το δέρμα σε νέα σύνθεση ινών κολλαγόνου, παρέχοντας ταυτόχρονα σημαντική βελτίωση στη φωτεινότητα και τον τόνο του δέρματος.
Οι ρυτίδες «γεμίζουν», το δέρμα γίνεται πιο λείο, αισθητά νεότερο και το περίγραμμα του προσώπου αναμορφώνεται θεαματικά.

To μηχάνημα COAXMED

Το COAX MED είναι το πιο πλήρες ιατρικό μηχάνημα διότι διαθέτει μονοπολικό RF με 14 διαφορετικές συχνότητες και ξεχωριστή κεφαλή για το πρόσωπο και το σώμα, CAVITATION με τελευταίου τύπου δραστικότερους λιπολυτικούς υπέρηχους, μόνους ή με παράλληλη εφαρμογή RF με την ίδια κεφαλή, λεμφομασάζ με vacuum και κρυοθεραπεία.

Το CoaXMED συνδυάζει δυο καινοτόμες τεχνολογίες. Το Cavitation (λιπολυτικός υπέρηχος χαμηλών συχνοτήτων) για λιποκαταστροφή και το RF (μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα) για σύσφιξη μέσω της παραγωγής καινούργιου κολλαγόνου. Παρέχει σύσφιξη με Ραδιοσυχνότητες (RF), όπως λειτουργεί και στο πρόσωπο, μέσω της παραγωγής κολλαγόνου. Επίσης, παρέχει λιποκαταστροφή με το Cavitation δηλαδή, αναίμακτη λιποαναρρόφηση. Ο υπέρηχος αυτός (Cavitation) δημιουργεί το φαινόμενο της σταθερής “σπηλαίωσης” στα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα τη ρήξη της κυτταρικής μεμβράνης. Η αποβολή του λίπους από το σώμα πραγματοποιείται μέσω της φυσικής οδού του οργανισμού για αυτό και απαιτείται η κατανάλωση νερού και τροφών χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά για όσο διαρκέσει η θεραπεία.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται με το COAXMED;

Τα αποτελέσματα είναι φανερά από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Το πολυμηχάνημα COAXMED, συνδυάζει διάφορες μεθόδους δράσης που φέρνουν άμεσες αλλαγές στην ελαστικότητα του δέρματος, την κυτταρίτιδα και το χάσιμο πόντων. Το πολυμηχάνημα COAXMED εγγυάται σταθερά αποτελέσματα μέσα σε μόνο 6 – κατά μέσο όρο – θεραπείες.

Είναι τα αποτελέσματα του COAXMED μόνιμα;

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται με το COAXMED είναι μόνιμα. Παρόλα αυτά, η ευεργετική επίδραση της θεραπείας θα αρχίσει σταδιακά να εξαλείφεται με το πέρασμα του χρόνου και τη φυσική διαδικασία γήρανσης.
Να θυμάστε: Το κάπνισμα, το αλκοόλ, η εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο και οι κακές διατροφικές συνήθειες επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης.

Είναι το πολυμηχάνημα COAXMED, ασφαλές;

Το πολυμηχάνημα COAXMED εγγυάται εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες.

Γιατί να διαλέξεις την θεραπεία COAXMED;

Κλινικές μελέτες έδειξαν οτι τα αποτελέσματα της θεραπείας μέσω COAXMED είναι εξαιρετικά ικανοποιητικά ενώ οι διαδικασίες που τηρούνται είναι ευεργετικές, ασφαλείς και χωρίς αμφιβολία επαναστατικές στην θεραπεία κατά της γήρανσης του δέρματος, της κυτταρίτιδας και του λίπους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το COAX MED παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ


Διαδικασία Ραδιοσυχνότητων Coax Med Video

 

 

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed