Mεσοθεραπεία Λιπόλυσης και Σύσφιξης: Η σίγουρη επιλογή!

Mεσοθεραπεία Λιπόλυσης και Σύσφιξης: Η σίγουρη επιλογή!

Η άσκηση και η σωστή διατροφή δεν εγγυώνται πάντα ένα σφριγηλό σώμα απαλλαγμένο από το περιττό λίπος. Το τοπικό πάχος και η χαλάρωση στην κοιλιά, τα μπράτσα, την πλάτη, τους έσω μηρούς καθώς και σε άλλα σημεία είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που τις περισσότερες φορές επιμένει.

‘Ομως υπάρχει λύση, αναίμακτη και ανώδυνη.

Η Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τη σίγουρη επιλογή στο ζήτημα της αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, μια αποτελεσματική λύση για όσους θέλουν να αποφύγουν τις χειρουργικές-επεμβατικές. Βρίσκοντας εφαρμογή σε πολλές ειδικότητες της ιατρικής, όπως η Νευρολογία, η Ορθοπεδική και η Γενική Παθολογία, για περισσότερα από 50 χρόνια, η μέθοδος της μεσοθεραπείας εφαρμόζεται και στην κοσμετική ιατρική συμβάλλοντας στην τοπική λιποδιάλυση και στη μείωση της κυτταρίτιδας αφήνοντας το δέρμα σμιλευμένο και σφριγηλό.

Τι είναι η Μεσοθεραπεία Σώματος & πώς εφαρμόζεται;

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία λιπόλυσης και σύσφιξης σώματος είναι μια ανώδυνη, μη επεμβατική τεχνική η οποία περιλαμβάνει την υποδόρια έγχυση ορισμένων ουσιών μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας, ενώ δεν απαιτείται αναισθησία. Η μεσοθεραπεία σώματος βοηθάει στην αντιμετώπιση.

• της κυτταρίτιδας

• του τοπικού πάχους

• της χαλάρωσης

Επιπλέον

• Ενισχύει την μικροκυκλοφορία

• Βοηθάει την οξυγόνωση των κυττάρων και την αποβολή των τοξινών

• Ενυδατώνει σε βάθος και τρέφει αφυδατωμένες επιδερμίδες

• Επαναφέρει την χαμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας

Πού εφαρμόζεται η θεραπεία;

Η θεραπεία συστήνεται για τις περιοχές που παρατηρείται συσσώρευση λίπους, η οποία δεν αντιμετωπίζεται μόνο με τη διατροφή ή την άσκηση.

Τα σημεία σώματος που μπορεί να εφαρμοστεί είναι:

• Χέρια

• Μπράτσα

• Γόνατα

• Γλουτοί

• Κοιλιά

• Μηροί

Ποια είναι η διαδικασία;

Οι πολλαπλοί νυγμοί διεγείρουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ ταυτόχρονα εισχωρούν στο δέρμα ουσίες με λιποδιαλυτικές, αποιδηματικές, συσφικτικές ιδιότητες, που στοχεύουν στους υποδοχείς των λιποκυττάρων, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή λίπους (Υποδοχείς Α) και την απώλεια λίπους (Υποδοχείς Β), με αποτέλεσμα την λιποδιάλυση, τη μείωση της κυτταρίτιδας και την σύσφιξη της πάσχουσας περιοχής σώματος.
Οι κυριότερες ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι φωσφατιδυλοχολίνη σε συνδυασμό με τον διαλύτη της το δεοξυχολικό οξύ, L-Carnitine, οργανικό πυρίτιο, εκχύλισμα αγκινάρας και DMAE.
Ο γιατρός, ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του σώματος, δημιουργεί ένα εξειδικευμένο κοκτέιλ ουσιών και σχεδιάζει το πρωτόκολλο της θεραπείας.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας;

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Μετά τη θεραπεία οι ασθενείς παρατηρούν ότι παράλληλα με την απώλεια λίπους τοπικά, το δέρμα δείχνει και πιο νεανικό και σφιχτό, ενώ βελτιώνεται το περίγραμμα του σώματος.
Για άριστα αποτελέσματα συνήθως απαιτούνται 3-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα από 15-30 μέρες. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τις ανάγκες και το μέγεθος του προβλήματος του κάθε ασθενούς
Η μεσοθεραπεία σώματος μπορεί ιδανικά να συνδυαστεί πριν ή μετά με νήματα PDO για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και είναι σχετικά ανώδυνη.Ο ασθενής μετά το τέλος της θεραπείας έχει μια ήπια ερυθρότητα που υποχωρεί μέσα σε 2-4 ώρες.
Δεν χρειάζεται αποθεραπεία οπότε ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα του χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στα CityMed σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Για ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα ακολουθούνται συνδυαστικές θεραπείες.

Δείτε εδώ :

Ραδιοσυχνότητες προσώπου και σώματος

Αναίμακτο Lifting Προσώπου-Σώματος με HIFU

Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP ή Vampire Lifting

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed