Αναίμακτο Lifting Προσώπου-Σώματος με HIFU

Μέχρι σήμερα το χειρουργικό λίφτινγκ ήταν ο μόνος τρόπος για να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να αποκτήσουμε ένα σφικτό και νεανικό δέρμα. Η  νέα τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) άλλαξε τα πάντα. Είναι η επιλογή του λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο, μια επαναστατική μέθοδος χωρίς νυστέρι που προσφέρει σύσφιξη στο πρόσωπο και το σώμα.

Εστιασμένος Υπέρηχος Υψηλής Συχνότητας (High Intensity Focused Ultrasound)

Το HIFU είναι ένας τύπος μη χειρουργικής - μη παρεμβατικής θεραπείας για το πρόσωπο και το σώμα, που χρησιμοποιεί Εστιασμένο Υπέρηχο Υψηλής Συχνότητας και συνδυάζει τις φυσικές ιδιότητες ανάπλασης του οργανισμού μας ώστε να αναδομήσει, τονώσει και να συσφίξει το χαλαρό δέρμα.

Οι υπέρηχοι στοχεύουν στην μυοδερματική απονεύρωση (SMAS), η οποία είναι ο στόχος και του χειρουργικού facelifting, αυξάνοντας τη θερμοκρασία στην περιοχή, προκαλώντας έτσι ελεγχόμενη θερμοπηξία, η οποία αναγκάζει τον οργανισμό σε νεο-κολλαγονογέννεση, αύξηση της ελαστίνης και αναδόμηση του προσώπου.

Τα ζυγωματικά ανορθώνονται, το περίγραμμα του προσώπου αναδιαμορφώνεται, ο λαιμός και το ντεκολτέ αποκτούν νεανική όψη,  το βλέμμα «ανοίγει», το τοπικό πάχος καταπολεμάται. Τα αποτελέσματά της θεραπείας διαρκούν έως και ένα χρόνο ενώ φαίνονται σχεδόν άμεσα. Η θεραπεία δεν δημιουργεί ερεθισμό και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης.

Οι υπέρηχοι στοχεύουν στη μυοδερματική απονεύρωση (SMAS) αυξάνοντας τη θερμοκρασία στην περιοχή του προσώπου ή του σώματος, προκαλώντας έτσι ελεγχόμενη θερμοπηξία, η οποία αναγκάζει τον οργανισμό σε νεο-κολλαγονογέννεση, αύξηση της ελαστίνης.

Το Hifu απευθύνεται σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες που επιθυμούν να επιβραδύνουν τη γήρανση. Με την ηλικία το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του και ελαττώνεται η παραγωγή κολλαγόνου. Το HIFU φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία του anti-aging ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς παραγωγής κολλαγόνου. 

Η διαδικασία είναι αναίμακτη χωρίς να αφήνει τομές, ουλές ή σημάδια. Ο υπέρηχος στοχεύει στο βάθος και όχι στην επιφάνεια του δέρματος. Το μόνο που νιώθει κανείς μετά το τέλος της θεραπείας είναι ένας ήπιος ερεθισμός στο σημείο που έχει γίνει η εφαρμογή, και παρατηρείται ερυθρότητα. Σε λίγες ώρες οι ενοχλήσεις αυτές εξαφανίζονται.

 Θεραπεία Ακμής

HIFU Info

Διάρκεια συνεδρίας Laser   Διάρκεια θεραπείας - 1 ώρα

Κόστος συνεδρίας Laser   Κόστος θεραπείας - Από 250 €

Διάρκεια αποτελέσματος Laser Αποτρίχωσης   Διάρκεια αποτελέσματος - Έως 8 μήνες

Επίπεδο πόνου αποτρίχωσης Laser   Επίπεδο πόνου - Ελάχιστο

Χρόνος αποθεραπείας αποτρίχωσης Laser   Χρόνος αποθεραπείας - Άμεσα

Αποτελέσματα HIFU στο πρόσωπο

- Λείανση των ρυτίδων.

- Βελτίωση του διπλοσάγωνου.

- Ανύψωση των βλεφάρων.

- Αναδόμηση του δέρματος.

- Σύσφιξη του δέρματος.

- Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας.

- Αναζωογόνηση του δέρματος.

Αποτελέσματα HIFU στο σώμα

Μη επεμβατική καταπολέμηση του τοπικού πάχους

Οι  στοχευμένες βολές εστιασμένων υπερήχων θερμαίνουν τα σημεία εφαρμογής, προκαλώντας τον «θάνατο» των λιποκυττάτων, χωρίς πόνο και χωρίς παρενέργειες σε :

- γόνατα

- κοιλιά

- μηρούς

- μπράτσα

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται το HIFU

Άντρες και γυναίκες όταν παρατηρήσουν ότι το δέρμα τους στο πρόσωπο, στο λαιμό ή στο σώμα τους έχει γίνει πιο χαλαρό και επιθυμούν να το βελτιώσουν χωρίς χειρουργείο , χαρίζοντάς του καλύτερη όψη, σφριγηλότητα και ορατή σύσφιξη. Οι ασθενείς 40-60  χρονών, είναι επίσης απόλυτα κατάλληλοι για τη θεραπεία HIFU, καθώς οι λειτουργίες του οργανισμού, κατά συνέπεια και του δέρματος (παραγωγή του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος, μέχρι και αυτήν των οιστρογόνων, δηλαδή των γυναικείων ορμονών που συντελούν στη νεανική συμπεριφορά των κυττάρων), φθίνουν.

Ακόμη είναι κατάλληλο για άτομα ηλικίας άνω των  60 χρόνων, εάν ο βαθμός χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου και του σώματος  δεν είναι εξαιρετικά πολύ μεγάλος.

Χιλιάδες θεραπείες έχουν πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο με την τεχνολογία HIFU με θεαματικά αποτελέσματα. Επιπλέον, η ενέργεια υπερήχων χρησιμοποιείται στην ιατρική για περισσότερα από 50 χρόνια.

Πλεονεκτήματα

- Μη επεμβατική

- Aνώδυνη

- Aναίμακτη

- Δεν απαιτείται αναισθησία

- Χωρίς χρόνο αποθεραπείας

Ανεπιθύμητες ενέργειες

Αίσθημα θερμότητας και ίσως ήπιος πόνος κατά τη θεραπεία

Ερυθρότητα του δέρματος μετά τη θεραπεία που υποχωρεί γρήγορα.

Αντενδείξεις

- Δερματοπάθειες στην περιοχή

- Παρουσία βηματοδότη

- Πρόσφατη θεραπεία με κάποιο filler

Διάρκεια θεραπείας

Ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής. Από μισή ώρα στο άνω πρόσωπο, 1,5 ώρες για ολόκληρο το πρόσωπο.

Πόσες συνδρίες χρειάζονται;

Μία συνεδρία είναι αρκετή για να φανεί το αποτέλεσμα το οποίο ολοκληρώνεται σε 8-12 εβδομάδες συνεχώς βελτιούμενο και διαρκεί για ένα χρόνο περίπου.

Προτεινόμενες Συνεδρίες

Ανάλογα με το βαθμό χαλάρωσης του δέρματος,της βιολογικής απόκρισης στην ενέργεια υπερήχων και της διαδικασίας κατασκευής κολλαγόνου του ατόμου, υπάρχουν αποκλίσεις ανά περίπτωση.

Γενικά, οι προτεινόμενες συνεδρίες είναι οι εξής:

Ήπια χαλάρωση | 1 θεραπεία και 1 επαναληπτική μετά από 6 μήνες

Μέτρια χαλάρωση | 2 θεραπείες (διάστημα 45-60 μέρες η μια από την άλλη) και 1 επαναληπτική μετά από 6 μήνες

Έντονη χαλάρωση | 3 θεραπείες (διάστημα 45-60 μέρες η μια από την άλλη) και 1 επαναληπτική μετά από 6 μήνες

Με τι μπορεί να συνδυαστεί το HIFU

 

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

logo citymed