Jalupro Super Hydro

Το Jalupro Super Hydro είναι ένα επαναστατικό προϊόν στο χώρο των fillers που στόχο έχει την αποτελεσματική βιο-αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει και τη συνολική του υγεία.

Πρόκειται για ένα ενέσιμο, ενδοδερμικό εμφύτευμα, του οποίου τα συστατικά διορθώνουν δερματικές ατέλειες, αντιμετωπίζουν την χαλαρότητα του δέρματος και αυξάνουν τα επίπεδα υγρασίας του. Η εν λόγω θεραπεία είναι εξίσου θεαματική όταν εφαρμόζεται σε εξαιρετικά αφυδατωμένα δέρματα και δέρματα με έντονες και βαθιές ρυτίδες.

Με την θεραπεία Jalopro Super Hydro, επιτυγχάνεται ένα εντυπωσιακό lifting effect που είναι άμεσα ορατό και διαρκεί για περίπου έξι μήνες ή και περισσότερο, ανάλογα με την ηλικία του ατόμου, την γενική κατάσταση (και τις ανάγκες) του δέρματος και τις συνήθειες του ατόμου που δέχεται την συγκεκριμένη θεραπεία. Για παράδειγμα, η έντονη αθλητική δραστηριότητα ενδέχεται να επηρεάσει την διάρκεια του αποτελέσματος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περιοχή του ντεκολτέ, στο εσωτερικό των μηρών και των μπράτσων, της μασχάλης, στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος.

Τι περιέχει το Jalupro Super Hyrdo διάλυμα;

Το διάλυμα είναι πλούσιο σε αμινοξέα, υαλουρονικό οξύ με διπλό μοριακό βάρος και πεπτίδια, ο συνδυασμός των οποίων βοηθάει σημαντικά στην αντιμετώπιση των βλαβών του δέρματος που προέρχονται από το γήρας.

Το αποτέλεσμα είναι εντελώς φυσικό και μακράς διάρκειας χάρη στην παρουσία του υαλουρονικού οξέως, το οποίο συμβάλλει στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος και της επίτευξη μιας υγιούς επιδερμίδας που φαίνεται (και είναι) πλήρως αναζωογονημένη και ανανεωμένη.

Παράλληλα, ενισχύεται η φυσική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης στον οργανισμό, κάτι που βελτιώνει τη δομή του δέρματος και συνδράμει σε μια φρέσκια, απαλή και λαμπερή εμφάνιση της επιδερμίδας.

Τα υπόλοιπα συστατικά της φόρμουλας λειτουργούν επικουρικά, βοηθώντας να επιτευχθεί μακράς διάρκειας ενεργοποίηση των ινοβλάστεων στους ιστούς του δέρματος.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος;

Υπάρχουν τρία βασικά πρωτόκολλα, ανάλογα με την κατάσταση και τις ανάγκες του δέρματος:

1. Έγχυση στους συνδέσμους του προσώπου, για δέρμα σε καλή κατάσταση που δεν απαιτεί δραματικές ή δραστικές επεμβάσεις. Συνιστώνται δυο συνεδρίες με μεσοδιάστημα ενός μήνα και επαναληπτική συνεδρία μετά από περίπου 5 μήνες.

2. Σε πολύ κατεστραμμένα δέρματα, συνιστώνται 2 συνεδρίες με μεσοδιάστημα ενός μήνα μεταξύ των θεραπειών και κατόπιν δυο ακόμα θεραπείες σε διάστημα 3 μηνών.

3. Συνδιασμός Jalupro Super Hydro με High Intensity Focused Ultrasound (HIFU), με δυο συνεδρίες σε ένα μεσοδιάστημα ενός μήνα και κατόπιν μια θεραπεία HIFU (υψηλής συχνότητας κύματα υπερήχων) σε τρεις μήνες. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με μια ακόμα συνεδρία Jalupro Super Hydro μετά το πέρας άλλων τριών μηνών μετά την εφαρμογή της θεραπείας HIFU.

Η ανανέωση των ιστών του δέρματος επιτυγχάνεται με την έγχυση του προϊόντος ενδοδερμικά με την ειδική μικρο-βελόνα και την διάχυσή του με απαλό μασάζ της περιοχής, έτσι ώστε τα θρεπτικά συστατικά να ενεργοποιηθούν και να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Σε ότι αφορά την αποθεραπεία, θα πρέπει να μείνετε μακρυά από έντονη ηλιακή ακτινοβολία για 48 ώρες μετά την θεραπεία σας και να εφαρμόζετε αντηλιακή κρέμα στην περιοχή εφαρμογής. Συνιστάται επίσης η αποφυγή έντονης φυσικής δραστηριότητας, η επαφή με υψηλές θερμοκρασίες (π.χ. σάουνα) και η χρήση makeup γύρω από την περιοχή εφαρμογής για 48 ώρες μετά την θεραπεία σας.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed