Ενέσιμη Θεραπεία Υπεριδρωσίας | Athens City Med

Ενέσιμη Θεραπεία Υπεριδρωσίας

Η υπεριδρωσία είναι μια παθολογική κατάσταση, που χαρακτηρίζεται από υπερβολική έκκριση ιδρώτα από τους εκκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες. Εντοπίζεται κατά κύριο λόγο σε μασχάλες, παλάμες, πέλματα και σπάνια σε ολόκληρο το σώμα.

Ανάλογα με το που βρίσκεται χωρίζεται σε εστιακή και γενικευμένη. Υπάρχουν πληθώρα ενδογενών όσο και εξωγενών παραγόντων που ενεργοποιούν την υπεριδρωσία, όπως το άγχος, ο διαβήτης, το σάκχαρο, η εμμηνόπαυση, ορμονολογικές διαταραχές, νευρολογικές διαταραχές κ.α.

Οι άνθρωποι με υπεριδρωσία νιώθουν ιδιαίτερη ενόχληση και πολλές φορές αισθάνονται άβολα. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία έρχεται να δώσει μια προσωρινή λύση στο πρόβλημα τους, αναστέλλοντας την απελευθέρωση της ακετυλοχολίνης από τις απολήξεις των νεύρων, που προκαλεί στους αδένες την παραγωγή ιδρώτα.

Ο ιατρός εγχέει το υλικό στην πάσχουσα περιοχή μέσω μιας πολύ μικρής βελόνας, όπως ακριβώς γίνετε στην κλασσική περίπτωση εφαρμογής της μεσοθεραπείας. Ο ασθενής μετά την εφαρμογή μπορεί να επιστρέψει στο πρόγραμμά του, με μικρούς περιορισμούς. Η εφίδρωση θα μειωθεί κατά 80% μέσα στις επόμενες 48 ώρες και σε πλήρη ισχύ θα είναι μέσα σε δυο εβδομάδες.

Η διάρκεια της θεραπείας ισχύει για 3-6 μήνες όπου και μπορεί να επαναληφθεί

 


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

 

Πακέτα για νύφες

 

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας! Aθ. 210 - 7774737 Θες 2310 - 265 392

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.