Ανορθωτικά νήματα PDO

Νικήστε το χρόνο σωστά και φυσικά. Νέο Lifting με νήματα από την Icon BioMed, σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς χειρουργείο. Η τεχνική συνίσταται στο να ενισχυθεί το δέρμα και να ανυψωθούν οι περιοχές του προσώπου & του σώματος που έχουν υποστεί πτώση λόγω χαλάρωσης, λεπτού δέρματος ή ηλικίας.

Το lifting με νήματα PDO είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και σώματος χωρίς επέμβαση. Τα PDO Lifting Threads είναι 100% βιο-απορροφήσιμα. Σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο. Δεν αντικαθιστούν το χειρουργικό lifting, αλλά αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για τα άτομα εκείνα που έχουν ήπια χαλάρωση ή ακόμα και σημαντική χαλάρωση αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Νήματα PDO

Νήματα PDO Info

Διάρκεια συνεδρίας Laser   Διάρκεια θεραπείας - 40 λεπτά

Κόστος συνεδρίας Laser   Κόστος θεραπείας - Από 150 €

Διάρκεια αποτελέσματος Laser Αποτρίχωσης   Διάρκεια αποτελέσματος - Έως 12 μήνες

Επίπεδο πόνου αποτρίχωσης Laser   Επίπεδο πόνου - Μέτριο

Χρόνος αποθεραπείας αποτρίχωσης Laser   Χρόνος αποθεραπείας - Άμεσα

Ποιά είναι τα αποτελέσματα:

• Φυσική δημιουργία κολλαγόνου & ελαστίνης
• Σύσφιξη και ανάπλαση δέρματος χωρίς χειρουργείο
• 100% ασφαλές χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια

Τα νήματα είναι κατασκευασμένα από PDO (Polydioxanone). Το PDO είναι ένα πολύ καλά μελετημένο υλικό και έχει χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιείται στην χειρουργική για πάρα πολλά έτη για την συρραφή τραυμάτων. Απορροφούνται – διαλύονται από τον οργανισμό με υδρολυτική διαδικασία, με πολύ προβλέψιμο ρυθμό και τρόπο. Κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας ο οργανισμός παράγει κολλαγόνο γύρω από το υλικό με τελικό αποτέλεσμα την εξαφάνιση του υλικού και την “αντικατάσταση” του από ίνες κολλαγόνου σε συγκεκριμένη διάταξη.

Τοποθέτηση νημάτων PDO

Η τοποθέτησή τους γίνεται με την χρήση ειδικών πολύ λεπτών κοίλων βελονών. Κάθε βελόνα φέρει ένα νήμα και με την απλή εισαγωγή της στο δέρμα και την αφαίρεση της, το νήμα μένει στη θέση που έχουμε προκαθορίσει.

Εφαρμογή PDO

Η εφαρμογή ταιριάζει κυρίως σε ηλικίες από 30 έτη και πάνω αλλά και σε ασθενείς των οποίων το δέρμα χρειάζεται στήριξη και σύσφιξη. Όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία, τόσο πυκνότερο πρέπει να είναι το πλέγμα για να μπορέσει να δημιουργήσει την σωστή υποδομή κολλαγόνου.

Σε ποιά σημεία του σώματος τοποθετούνται τα νήματα PDO

Εφαρμόζεται για σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο (οβάλ, ρινοπαρειακά, ζυγωματικά, πόδι χήνας, μέτωπο), στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς, στους μηρούς, στους βραχίονες, πλάτη και στήθος.

Αποτελέσματα

Συνήθη αποτελέσματα είναι η απαλοιφή κατά 70% των ρινοπαρειακών πτυχών και της πτώσης των παρειών, με σαφή βελτίωση του οβάλ του προσώπου. Σε άλλες περιοχές του σώματος, η εφαρμογή δίνει άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης, τα οποία βελτιώνονται μέρα με τη μέρα μέχρι την ολοκλήρωση του τρίτου μήνα, οπότε και σταθεροποιείται η εικόνα για περίπου 18 μήνες. Κατόπιν επανεξετάζεται η τοποθέτηση επιπλέον νημάτων για την διατήρηση του αποτελέσματος(18-24 μήνες).

Επιπλοκές νημάτων PDO

Δεν υπάρχουν επιπλοκές πέρα από πολύ σπάνιους τοπικούς ερεθισμούς ελαφριάς μορφής.

Διαβάστε επίσης

Συνέντευξη του Αντώνη Γαλή - διευθυντή του Athens Citymed στο Πρώτο Θέμα, σχετικά με τα νήματα και τις μεθόδους αντιγήρανσης

 

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed