Θεραπείες ανανεώσης της επιδερμίδας μετά το καλοκαίρι

Θεραπείες ανανεώσης της επιδερμίδας μετά το καλοκαίρι

Κάθε φθινόπωρο βρίσκει την επιδερμίδα του προσώπου μας αρκετά αφυδατωμένη και θαμπή, με περισσότερες πανάδες και δυσχρωμίες.
Χαλάρωση, ρυτίδες και λεπτές γραμμές  έχουν γίνει πιο έντονες αλλά μην σας τρομάζει τίποτα.

Οι δερματολόγοι του Athens City Med σας προτείνουν μια σειρά από μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την χαμένη λάμψη και ελαστικότηα. Τελευταίο βήμα η περιποίηση  της επιδερμίδας σας με ραδιοσυχνότητες προσώπου (RF) με το ιατρικό μηχάνημα COAX MED. Οι ραδιοσυχνότητες είναι η πιο "safe" επιλογή για μη επεμβατική σύσφιξη δέρματος στο ταλαιπωρημένο από τον ήλιο δέρμα σας. Η θεραπεία προκαλεί άμεση σύσφιξη της δομής του κολλαγόνου και επιπλέον σύσφιξη με την πάροδο του  χρόνου.  κότητα της επιδερμίδας σας.

Ξεκινήστε την ανανέωση σας με τον κλασσικό βαθύ καθαρισμό. Με το βαθύ καθαρισμό το δέρμα απαλλάσσεται από ρύπους, νεκρά κύτταρα και περίσσιο σμήγμα και παράλληλα ενυδατώνεται σε βάθος. Απαραίτητη θεραπεία για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Συνεχίστε την ανανέωση σας με ένα "διαμάντι". Μια επαναστατική μέθοδος ανάπλασης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Η μοναδικότητα της θεραπείας οφείλεται στο συνδυασμό μιας μηχανικής δερμοαπόξεσης, με ταυτόχρονη έγχυση τοπικών θεραπευτικών διαλυμάτων. Η ειδικά σχεδιασμένη διαμαντένια κεφαλή “γλιστρά” πάνω στο δέρμα, αφαιρώντας τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα. Ταυτόχρονα, τα θεραπευτικά διαλύματα εγχέονται υποδερμικά. Τα ενεργά συστατικά συνεχίζουν να παρέχουν οφέλη στο δέρμα ακόμα και μετά το τέλος της θεραπείας. Έτσι το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα ξανακερδίζει τη νεανική του απαλότητα και υγρασία. Οι λεπτές ρυτίδες λειαίνονται και η θαμπή και σκοτεινή επιδερμίδα απομακρύνεται, αποκαλύπτοντας ένα υγιές, ενυδατωμένο και λαμπερό πρόσωπο.
Η θεραπεία του διαμαντιού είναι αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της ακμής καθώς και για την βελτίωση των πανάδων και των δυσχρωμιών.

Τελευταίο βήμα η περιποίηση  της επιδερμίδας σας με ραδιοσυχνότητες προσώπου (RF) με το ιατρικό μηχάνημα COAX MED.Οι ραδιοσυχνότητες είναι η πιο "safe" επιλογή για μη επεμβατική σύσφιξη δέρματος στο ταλαιπωρημένο από τον ήλιο δέρμα σας. Η θεραπεία προκαλεί άμεση σύσφιξη της δομής του κολλαγόνου και επιπλέον σύσφιξη με την πάροδο του  χρόνου.  

Τολμήστε άφοβα τις παραπάνω θεραπείες και εξαφανίστε ξηρότητα ,αφυδάτωση και θαμπάδα που σας κληροδότησε το καλοκαίρι. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας και ενημερωθείτε υπεύθυνα από τους ιατρούς του κέντρου μας για τη θεραπεία που σας ταιριάζει. Επωφεληθείτε των φθινοπωρινών μας προσφορών και βγείτε κερδισμένοι

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed