«Σβήσε» τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπό σου
«Σβήσε» τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπό σου

«Σβήσε» τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπό σου

Ρυτίδες! Όλες τις έχουμε κι αν ακόμη δεν τις έχουμε θα τις αποκτήσουμε. Είναι το σημάδι της ωριμότητας αλλά δεν προσθέτουν τίποτα στην γυναικεία σοφία… Αυτές οι οριζόντιες γραμμές στο μέτωπό μας, οι λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια ενοχλούν. Στα City Med σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουμε λύσεις για όλα.

Θεραπεία Bocouture

Η  τοξίνη ενός βακτηρίου που βρίσκουμε στο χώμα αποδείχτηκε το μεγάλο όπλο κατά των ρυτίδων. Ο λόγος για τη βοτουλινική τοξίνη, παράγεται από το βακτήριο Clostridium botulinum. Η νεότερη άφιξη στην Ευρώπη είναι το Bocouture.

Το BOCOUTURE® είναι το μόνο καθαρό προϊόν βοτουλινικής τοξίνης τύπου Α. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι είναι απαλλαγμένο από πρωτεϊνικό φορτίο και έχει χαμηλό ανοσοποιητικό προφίλ. Έτσι δεν προκαλεί αντισώματα, δηλαδή όσο περισσότερες εφαρμογές γίνουν κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου, δεν υπάρχει κίνδυνος να μην «πιάνει» η θεραπεία.

Το άλλο πλεονέκτημα είναι ότι η τοξίνη δεν διαχέεται εύκολα σε γύρω περιοχές, επομένως γίνεται με ασφάλεια και κοντά σε σημεία που μέχρι πρότινος αποφεύγαμε. 

Η αποτελεσματικότητα του BOCOUTURE® ενδείκνυται τόσο για τις γραμμές του μετώπου όσο και για τις γραμμές στο πόδι της χήνας σε ενήλικες κάτω των 65 ετών

DermaPen: Ενα «μαγικό στυλό» στο πρόσωπό σας

Αναζωογονήστε το δέρμα σας με το microneedling και την επανάσταση του DermaPen.  Ανεξάρτητα από τον τύπο και το χρώμα του δέρματος ο μικροβελονισμός είναι η καλύτερη θεραπεία για να αποκτήσετε ξανά ένα φρέσκο και σφρυγιλό δέρμα απαλλαγμένο από τα σημάδια του χρόνου και όχι μόνο. To DermaPen είναι μια θεραπεία που αναπλάθει φυσικά το δέρμα, χρησιμοποιώντας το φυσικό μηχανισμό δημιουργίας κολλαγόνου του προσώπο.

Ραδιοσυχνότητες

Με τη θεραπεία ελεγχόμενης θερμικής και μηχανικής διέγερσης των ινοβλαστών μέσω ραδιοσυχνoτήτων (Micro Needling RF) ενεργοποιείται η διαδικασία επούλωσης του δέρματος και επιτυγχάνεται σύσφιξη των ιστών, αύξηση παραγωγής νέου κολλαγόνου (έως και 50%) και λείανση των ρυτίδων του στρες στο μέτωπο χωρίς ωστόσο να προκαλεί αποφλοίωση. Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 3-4 συνεδρίες με απόσταση 3 εβδομάδων μεταξύ τους.

Πάγωσε τον χρόνο με Fractional Laser CO2

Όλοι θα θέλαμε να ξεγελάσουμε ευγενικά τον χρόνο,σβήνοντας διακριτικά και με φυσικό αποτέλεσμα τα σημάδια που μας αφήνει. Η τεχνολογία του απευθύνεται  σε  όσους ενδιαφέρονται να σταματήσουν την φθορά του χρόνου αναίμακτα,χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις και  ενέσιμες θεραπείες. Η θεραπεία βασίζεται στην εξάχνωση στοιβάδων δέρματος ,μέσω  πολυάριθμων  θερμικών  μικροοπών  που διαχωρίζονται από ζώνες άθικτου δέρματος, με αποτέλεσμα την γρήγορη επούλωση και αναδόμηση.Μέσω διέγερσης των ινοβλαστών το Fractional Laser CO2 προάγει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!


.

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.