Ραδιοσυχνότητες Προσώπου και Σώματος
Ραδιοσυχνότητες Προσώπου και Σώματος

Ραδιοσυχνότητες Προσώπου και Σώματος

Οι ραδιοσυxνότητες προσώπου και σώματος αποτελούν την πιο συναρπαστική, μη-επεμβατική τεχνική διαμόρφωση για το πρόσωπο και το σώμα, που περιποιείται το δέρμα και παράλληλα αντιμετωπίζει τα κύτταρα του λίπους

Οι ραδιοσυχνότητες προσώπου και σώματος RF  είναι ίσως η πιο εξελιγμένη μη επεμβατική θεραπεία για τη σύσφιξη και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος χωρίς να χρησιμοποιηθεί νυστέρι ή ενέσεις. Είναι μια πολύ γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία ενώ ανταποκρίνεται σε κάθε τύπο δέρματος και δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες με laser.

Σε ποιες περιπτώσεις συστήνεται η χρήση ραδιοσυχνοτήτων RF

 Η χρήση RF για πρόσωπο και σώμα συστήνεται για να επιτύχετε τα κάτωθι αποτελέσματα:

- Να εξαλειφθούν ουλές από ακμή
- Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι
- Επιτάχυνση λεμφικής κυκλοφορίας
- Να εξαλειφθούν ρυτίδες
- Να ανανεωθούν τα κύτταρα
- Να καταπολεμηθεί οριστικά η κυτταρίτιδα
- Να καταστραφούν λιποκύτταρα
- Να αναμορφωθεί το περίγραμμα του προσώπου
- Να γίνει αναδόμηση του κολλαγόνου
- Σύσφιξη δέρματος

Μια σημαντική επίσης δράση της ραδιοσυχνότητας είναι η λιποσυρρίκνωση. Αφορά κυρίως το σώμα αλλά και σημεία του προσώπου όπως το διπλοσάγονο. Η θερμοκρασία που αναπτύσσεται στο λιπώδη ιστό έχει σαν αποτέλεσμα τη βαθμιαία και σημαντική μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και είναι η πλέον αξιόπιστη λύση μαζί με την τεχνολογία vacuum, η οποία εφαρμόζεται ταυτόχρονα, για την καταπολέμηση της κυταρρίτιδας. Σε συνδυασμό με τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης έχουμε ισχυρότερη επίτευξη των αποτελεσμάτων της αναίμακτης λιποαναρρόφησης.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται με τη συγκεκριμένη μέθοδο

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες διαρκεί από 15 έως και 40 λεπτά ενώ περιλαμβάνει περίπου 6-9 συνεδρίες οι οποίες επαναλαμβάνονται κάθε δύο βδομάδες. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και όσοι ακολουθούν τη συγκεκριμένη μέθοδο επιστρέφουν άμεσα στις καθημερινές τους εργασίες.

Πόσο γρήγορα είναι εμφανή τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η θεραπεία πρέπει να επαναλαμβάνεται;

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, ωστόσο είναι φρόνιμο ίσως να γίνεται μια επανάληψη ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στο Athens City Med ακολουθούμε τη μέθοδο RF COAXMED. Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο με εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία όπως ήδη αναφέραμε. Συνδυάζονται διάφορες μέθοδοι δράσης που έχουν ως αποτέλεσμα την αλλαγή στην ελαστικότητα του δέρματος, την μείωση ή εξαφάνιση της κυτταρίτιδας και το χάσιμο πόντων.

Πρόκειται για την πιο συναρπαστική μη επεμβατική διαμόρφωση για το πρόσωπο και το σώμα που περιποιείται ουσιαστικά το δέρμα και αντιμετωπίζει τα κύτταρα του λίπους.


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.