Μεσοθεραπεία Προσώπου VS Skin boosters

Μεσοθεραπεία Προσώπου VS Skin Boosters

Η σωστή και βαθιά ενυδάτωση είναι το κλειδί για τη διατήρηση της λάμψης και της νεότητας. Στα City Med εφαρμόζουμε πολλές ανώδυνες τεχνικές με στόχο την ενυδάτωση και ανανέωση της επιδερμίδας.

Η σωστή και βαθιά ενυδάτωση είναι το κλειδί για τη διατήρηση της λάμψης και της νεότητας. Στα City Med εφαρμόζουμε πολλές ανώδυνες τεχνικές με στόχο την ενυδάτωση και ανανέωση της επιδερμίδας.

Μία από τις τεχνικές αυτές είναι η μεσοθεραπεία προσώπου, που έχει ως στόχο την κολαγονογένεση με την προσθήκη απαραίτητων ουσιών στο μεσόδερμα. Πρόκειται για έγχυση συγκεκριμένων ουσιών μέσα στο δέρμα, ενδοδερμικά, με στόχο την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού ενάντια στη γήρανση και την αναζωογόνηση του δέρματος. Η μεσοθεραπεία είναι μία ενέσιμη θεραπεία που έχει πάρει το όνομά της από το γεγονός ότι δρα στη μεσαία στιβάδα του δέρματος. Έχει την ικανότητα να αναζωογονεί βαθιά το δέρμα, παρέχοντάς του όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη για να ανανεώνει τα κύτταρά του και να διορθώνει τα σημάδια της γήρανσης.

Η ενυδάτωση με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με αμινοξέα και βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και πεπτίδια, που έχουν αντιοξειδωτική δράση και βοηθούν στην ανανέωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης από τον ίδιο τον οργανισμό, είναι η ιδανική θεραπεία για να αντιμετωπίσουμε την αφυδάτωση στο δέρμα μας. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ, με τη μορφή της μεσοθεραπείας, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και άμεση λάμψη. Η θεραπεία είναι κατάλληλη ακόμα και για νεαρές ηλικίες.

Η μεσοθεραπεία επιτυγχάνεται μέσω της τοποθέτησης μικρής ποσότητας του ενέσιμου υλικού στο μεσόδερμα και στις περιοχές όπου υπάρχει ανάγκη για ενυδάτωση. Πριν από τη συνεδρία εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα.

Αποτελεί μια εξαιρετική θεραπεία για βαθιά ενυδάτωση και τα πολυβιταμινούχα σκευάσματα – φαρμακευτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλή και δρουν επιτυγχάνοντας βαθιά ενυδάτωση, κάτι που δεν μπορούμε να πετύχουμε απλώς με μία κρέμα.

Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος, προτείνουμε κατά μέσο όρο 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα δύο εβδομάδων μεταξύ τους, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες συνεδρίες, χωρίς να αλλοιώνουν το σχήμα του προσώπου ή να προσθέτουν όγκο. Και το πιο σημαντικό, μπορούμε να επιστρέψουμε στις δραστηριότητές μας αμέσως.

Ενισχύστε φυσικά την επιδερμίδα σας με Skin boosters!

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, με την εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης, μάς έχουν συστηθεί τα skin boosters ως πιο ενισχυμένη λύση σε ό,τι αφορά τη μεσοθεραπεία προσώπου. Τα νέα καινοτόμα αυτά υλικά περιλαμβάνουν αντιοξειδωτικούς παράγοντες και υψηλότερη περιεκτικότητα σε κολλαγόνο. Παράλληλα, εκτός από ενυδάτωση, λάμψη και σύσφιξη, προσφέρουν και αντιγηραντική δράση, καθώς απαλύνουν τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, το στόμα, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια. Τα Skin boosters εφαρμόζονται όπως μια απλή μεσοθεραπεία, με αποτελέσματα όμως που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, και χωρίς να χρειάζονται συχνές επαναλήψεις. Μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε μόλις δύο φορές τον χρόνο, καθώς διεισδύουν πιο βαθιά στο δέρμα  σε σχέση με την κλασική μεσοθεραπεία.

Τόσο η μεσοθεραπεία όσο και τα skin boosters μπορούν να συνδυαστούν ταυτόχρονα και με άλλες ενέσιμες και μη θεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα, ανάλογα με τη διάγνωση και το θεραπευτικό πλάνο που έχει σχεδιάσει για εσάς ο έμπειρος και εξειδικευμένος δερματολόγος μας.

Στα δερματολογικά κέντρα City Med του Ομίλου Affidea σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό μας, θα δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, βασισμένο στις ανάγκες σας. Η πρώτη συνάντηση θα είναι αφιερωμένη στο να μάθουμε περισσότερα για εσάς μέσω της λήψης ενός ιατρικού ιστορικού και να διερευνήσουμε τις ανάγκες που έχετε. Μετά από αυτή την πρώτη επίσκεψη γνωριμίας θα είστε έτοιμοι/ες για τη θεραπεία σας και πιο σίγουροι/ες για την επιλογή σας.

Στα City Med εφαρμόζεται μια ολιστική προσέγγιση ομορφιάς, χαρίζοντας υγεία, ευεξία και ορατά αποτελέσματα. Τα καλλυντικά που χρησιμοποιούνται είναι τα πλέον αξιόπιστα στο χώρο της δερματολογίας, ενώ το ιατρικό προσωπικό είναι εξειδικευμένο στις σύγχρονες θεραπείες για την υγεία του δέρματος, αξιοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε το ραντεβού σας πατήστε εδώ.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed