Δέρμα σαν βελούδο με Laser στα City Med
Αποτρίχωση Laser

Δέρμα σαν βελούδο με Laser στα City Med

Δέρμα απαλό σαν βελούδο όλες τις εποχές του χρόνου. Η  Laser Αποτρίχωση σώματος  δίνει τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τρόπο γρήγορο και ασφαλή. Είναι μια μέθοδος αποτρίχωσης που δεν χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας. Επιφέρει μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας σε ποσοστό 80% και μακροπρόθεσμα την εξάλειψή της, σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος. Αντίθετα με άλλες παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης, η  αποτρίχωση με Laser προσφέρει γρήγορα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Τι μηχανήματα Αποτρίχωσης Laser χρησιμοποιούμε στα City Med

Τα μηχανήματα Laser που χρησιμοποιούμε στο κέντρο μας είναι ALEXANDRITE, Nd:YAG, QS Nd:YAG για  πραγματικά ανώδυνη αποτρίχωση και πιο αποτελεσματική

Αντιμετωπίζει ριζικά και αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Απαιτεί τον ελάχιστο αριθμό συνεδριών και επιτυγχάνει μείωση της τριχοφυΐας έως και 50% από την τρίτη κιόλας συνεδρία.

Είναι κατάλληλο για όλες τις περιοχές, τόσο του σώματος όσο και του προσώπου, ενώ συνιστάται ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Έχει πιστοποιηθεί ως ασφαλής και αποτελεσματική διαδικασία από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμούς και δεν δημιουργεί θυλακίτιδα.

Είναι ανώδυνο. Για την καταπολέμηση της ήπιας δυσφορίας που μπορεί να προκληθεί λόγω της θερμότητας και της αίσθησης καψίματος, συγχρόνως με τη δέσμη φωτός λειτουργεί ένα σύστημα ροής ψυχρού αέρα.

Αν εφαρμοστεί σε νεαρή ηλικία, καθώς καταστρέφει μόνιμα τον θύλακα της τρίχας, αποτρέπει τη μελλοντική εμφάνιση των ανεπιθύμητων λευκών τριχών, ειδικά στην περιοχή του μπικίνι, όπου είναι πιο σύνηθες το πρόβλημα.

Δεν είναι χρονοβόρα. Με μέγιστη ταχύτητα εφαρμογής (5 παλμούς/δευτερόλεπτο), κάθε συνεδρία διαρκεί από λίγα λεπτά έως το πολύ μία ώρα, ανάλογα με την έκταση της περιοχής που εφαρμόζεται.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται και πόσο διαρκεί μια συνεδρία;

Μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε εμφανίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο (άνω χείλος, ζυγωματικά, φαβορίτες, πιγούνι, μύτη, αυτιά) αλλά και στο σώμα (μασχάλες, θηλές, στήθος, πλάτη, γραμμή κοιλιάς, κοιλιά, μέση, μπικίνι, μηροί, κνήμες). Η laser αποτρίχωση μπικίνι αποτελεί δημοφιλή επιλογή για τις γυναίκες ενώ το στήθος και η πλάτη αποτελούν περιοχές που επιλέγουν συχνότερα οι άνδρες.

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας εξαρτάται από τις ανατομικές περιοχές που θα εφαρμοστεί το laser. Ενδεικτικά, η συνεδρία για laser αποτρίχωση στο πρόσωπο διαρκεί 5-10 λεπτά, στις περιοχές μπικίνι-μασχάλες 15 λεπτά και στην περιοχή των ποδιών 1-1.5 ώρα.

Πόσες συνεδρίες laser χρειάζονται;

Συνήθως οι συνεδρίες που απαιτούνται είναι 6-8 για το σώμα και 8-10 για το πρόσωπο με μεσοδιαστήμα 45-60 ημερών. Η αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης με laser και κατ’ επέκταση ο αριθμός των συνεδριών που θα απαιτηθούν, εξαρτάται από:

- το μηχάνημα

- το φύλο

- την ποιότητα της τρίχας

- το χρώμα της επιδερμίδας

- την ανατομική περιοχή

- την ύπαρξη ή όχι ορμονικών διαταραχών

Το καλοκαίρι είναι κατάλληλη εποχή για να κάνουμε laser αποτρίχωση;

Τους καλοκαιρινούς μήνες η θεραπεία συνεχίζεται με ασφάλεια από έμπειρο χειριστή και σε ελαφρώς μαυρισμένο δέρμα ακολουθώντας ειδικό ιατρικό πρωτόκολλο. Αυτό σημαίνει ότι προσαρμόζουμε την ένταση και τη διάρκεια παλμού ώστε η θεραπεία να είναι απόλυτα ασφαλής. Μετά την συνεδρία με το laser οι τρίχες έχουν πέσει. Η τεχνολογία Αλεξανδρίτη νέας γενιάς διαθέτει σύστημα ψύξης ώστε η διαδικασία να είναι ανώδυνη. Την ίδια μέρα αλλά και σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού εφαρμόζουμε αντιηλιακό με υψηλό δείκτη SPF.  Η laser αποτριχωση μας απαλλάσσει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα για 1-1,5 μήνα με τον πιο επιστημονικά αποδεκτό τρόπο. 

Σε ποιες περιπτώσεις πέφτουν πιο δύσκολα οι τρίχες με την αποτρίχωση με laser;

Η αποτρίχωση με laser είναι η πλέον σύγχρονη και επιστημονική μέθοδος που προσφέρει το πιο μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα από όλες. Οι περιοχές που ίσως σε κάποιους ανθρώπους δεν ανταποκριθούν γρήγορα είναι οι ορμονοεξαρτώμενες, στις οποίες η τριχοφυΐα επηρεάζεται από τα επίπεδα των ανδρογόνων. Αυτές περιλαμβάνουν κυρίως το πρόσωπο και το στήθος. Επίσης περισσότερες συνεδρίες θα χρειαστούν γυναίκες που πάσχουν από πολυκυστικές ωοθήκες.

 


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.