Απομακρύνετε οριστικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με Laser
Αποτρίχωση Laser

Απομακρύνετε οριστικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με Laser

Η Laser Αποτρίχωση σώματος  δίνει τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τρόπο γρήγορο και ασφαλή. Είναι μια μέθοδος αποτρίχωσης που δεν χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας. Επιφέρει μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας σε ποσοστό 80% και μακροπρόθεσμα την εξάλειψή της, σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος. Αντίθετα με άλλες παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης, η  αποτρίχωση με Laser προσφέρει γρήγορα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Τι μηχανήματα Αποτρίχωσης Laser χρησιμοποιούμε στα City Med

Τα μηχανήματα Laser που χρησιμοποιούμε στο κέντρο μας είναι ALEXANDRITE, Nd:YAG, QS Nd:YAG για  πραγματικά ανώδυνη αποτρίχωση και πιο αποτελεσματική.

• Αντιμετωπίζει ριζικά και αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Απαιτεί τον ελάχιστο αριθμό συνεδριών και επιτυγχάνει μείωση της τριχοφυΐας έως και 50% από την τρίτη κιόλας συνεδρία.

• Είναι κατάλληλο για όλες τις περιοχές, τόσο του σώματος όσο και του προσώπου, ενώ συνιστάται ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Έχει πιστοποιηθεί ως ασφαλής και αποτελεσματική διαδικασία από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

• Δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμούς και δεν δημιουργεί θυλακίτιδα.

• Είναι ανώδυνο. Για την καταπολέμηση της ήπιας δυσφορίας που μπορεί να προκληθεί λόγω της θερμότητας και της αίσθησης καψίματος, συγχρόνως με τη δέσμη φωτός λειτουργεί ένα σύστημα ροής ψυχρού αέρα.

• Αν εφαρμοστεί σε νεαρή ηλικία, καθώς καταστρέφει μόνιμα τον θύλακα της τρίχας, αποτρέπει τη μελλοντική εμφάνιση των ανεπιθύμητων λευκών τριχών, ειδικά στην περιοχή του μπικίνι, όπου είναι πιο σύνηθες το πρόβλημα.

• Δεν είναι χρονοβόρα. Με μέγιστη ταχύτητα εφαρμογής (5 παλμούς/δευτερόλεπτο), κάθε συνεδρία διαρκεί από λίγα λεπτά έως το πολύ μία ώρα, ανάλογα με την έκταση της περιοχής που εφαρμόζεται.

Laser αποτρίχωση για άνδρες

Το 40% των Συνεδριών Laser Αποτρίχωσης Παγκοσμίως γίνονται από άνδρες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η αποτρίχωση Laser προσφέρει τη λύση. Το ξυράφι που μέχρι πρότινος ήταν το πιο διαδεδομένο μέσο αποτρίχωσης δεν μπορεί να δώσει λύση και μάλιστα μόνιμη. Πολλοί άνδρες σήμερα κάνουν αποτρίχωση στην πλάτη, στην κοιλιά, στο στήθος και στα πόδια.

Η έντονη τριχοφυΐα είναι ένα ενοχλητικό και αντιαισθητικό φαινόμενο τόσο για τους αθλητές αλλά όχι μόνο γι' αυτούς. Παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης όπως κερί, αποτριχωτικές κλπ είναι διαδικασίες που χρειάζονται χρόνο και προκαλούν πόνο. Επιλέγοντας την αποτρίχωση με Laser, εξοικονομούν πολύ χρόνο, κόπο αλλά και χρήμα.
Η δέσμη φωτός του laser απορροφάται επιλεκτικά μόνο από την μελανίνη της τρίχας επιτυγχάνοντας τη σταδιακή θερμική καταστροφή στο στέλεχος και στο θύλακο της τρίχας χωρίς να επηρεάζεται η επιδερμίδα και οι γύρω ιστοί. Ετσι ο θύλακος καταστρέφεται και η σκούρα τελική τρίχα απομακρύνεται οριστικά.

Ο αριθμός των θεραπειών που απαιτούνται, δεν είναι για όλους ο ίδιος. Οι παράγοντες που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα των θεραπειών με λέιζερ, είναι αρκετοί.
Σε μεγάλο βαθμό αυτό εξαρτάται από το είδος της τρίχας, τον τύπο και την κατάσταση του δέρματος ή ακόμα και την ηλικία του ατόμου. Στην αποτρίχωση laser για άντρες -συγκριτικά με τις γυναίκες- τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα, μιας και η παρουσία των ανδρογόνων (τεστοστερόνης), κάνει την τριχοφυία να επιμένει σε διάφορες περιοχές του σώματος.

 


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.