Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι: Πείτε «αντίο» στην κούραση των ματιών

Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι: Πείτε «αντίο» στην κούραση των ματιών

Είναι γεγονός ότι τα βλέφαρα είναι από τα πρώτα σημεία του προσώπου που φανερώνουν την ηλικία ενός ανθρώπου. Τα πρώιμα σημάδια της γήρανσης εμφανίζονται στην οφθαλμική περιοχή και μέχρι τώρα η χειρουργική βλεφαροπλαστική ήταν μονόδρομος για τους ασθενείς αυτούς. Σήμερα, τα Δερματολογικά Κέντρα City Μed προσφέρουν την λύση με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην αισθητική δερματολογία. Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική με το πρωτοποριακό μηχάνημα PLEXR λειτουργεί με την τεχνολογία πλάσμα που προκαλεί άμεση εξαφάνιση του χαλαρωμένου ιστού, χωρίς να προκαλείται η παραμικρή ουλή ή ασσυμετρία.

Μη επεμβατική βλεφαροπλαστική PLEXR, η νέα μέθοδος αντιμετώπισης

Η πλέον σύγχρονη μέθοδος PLEXR σε σύγκριση με την κλασική βλεφαροπλαστική υπερέχει σημαντικά, γιατί συμβάλλει όχι μόνο στη σταδιακή βελτίωση της χαλάρωσης, αλλά και στη δυνατότητα διόρθωσης ακόμη και των πολύ λεπτών ρυτίδων, επιφέροντας ένα τέλειο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Η τεχνική PLEXR εφαρμόζεται στο ιατρείο με την χρήση αναισθητικής κρέμας (δεν απαιτείται τοπική ή γενική αναισθησία). Η διάρκεια της θεραπείας είναι 20 με 30 λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και εφάμιλλο με αυτό της κλασικής βλεφαροπλαστικής ή άλλης χειρουργικής επέμβασης, χωρίς ωστόσο τις δυσάρεστες συνέπειες του χειρουργείου. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, ο/η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του/της την ίδια ημέρα, χωρίς καμία φαρμακευτική αγωγή ή άλλη προφύλαξη.

Πώς ακριβώς λειτουργεί το PLEXR;

Τα μαγνητικά κύματα του PLEXR προκαλούν συρρίκνωση των ελαστικών ινών, δίνοντας έτσι το lifting effect που επιθυμούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι και ένα από τα δυνατά σημεία υπεροχής αυτού του ιατρικού μηχανήματος. Η ασφάλεια και η διάρκεια στα αποτελέσματα είναι το ζητούμενο του ασθενούς. To μηχάνημα αλλά και η τεχνική εφαρμογής του είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας με ιστολογικές αναλύσεις από διεθνή κρατικά πανεπιστήμια, που αποδεικνύουν ότι στην εκάστοτε περιοχή εφαρμογής του πλάσματος η ενέργεια παραμένει στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος, δεν περνά την βασική μεμβράνη και δεν βλάπτει τους υποκείμενους ιστούς, παρέχοντας σιγουριά στον γιατρό και ασφάλεια στον ασθενή.

Μπορεί να εφαρμοστεί το Plexr και αλλού;

Η μέθοδος PLEXR εφαρμόζεται εκτός από την περιοχή των βλεφάρων και σε άλλες περιπτώσεις, όπως στην αφαίρεση ουλών, τατουάζ, ραγάδων, καθώς και στην ενεργό ακμή.

Συγκριτικά πλεονεκτήματα βλεφαροπλαστικής με PLEXR

• Γρήγορη θεραπεία
• Άμεσο αποτέλεσμα
• Μη επεμβατική μέθοδος πλαστικής χειρουργικής, χωρίς νυστέρι και χωρίς ράμματα

Όλοι μας θέλουμε να διατηρήσουμε τη νεανικότητά μας ή ίσως να βελτιώσουμε μια πιθανή ατέλεια που εμφανίζεται με το πέρασμα των χρόνων. Ταυτόχρονα, όμως, έχει αυξηθεί πολύ ο αριθμός των ανθρώπων που δεν θέλουν να υποβληθούν σε μια κλασική χειρουργική επέμβαση για τη διόρθωση αυτής της ατέλειας. Το πρόβλημα ήταν ότι μέχρι τώρα δεν υπήρχαν μη επεμβατικές θεραπείες για κάποιες «δύσκολες» περιοχές του προσώπου, όπως τα βλέφαρα.

Γιατί να επιλέξω την βλεφαροπλαστική;

Η βλεφαροπλαστική μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στα άνω είτε στα κάτω βλέφαρα ή και στα δύο σημεία. Στόχος της θεραπείας είναι να εξαλειφθούν τα σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια, που προκαλούνται από τη χαλάρωση στο κάτω βλέφαρο και τον υπερβολικό ιστό από το άνω μέρος. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναζωογονήσετε την όψη των ματιών σας και συνάμα μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την όρασή σας. Η βλεφαροπλαστική μπορεί επίσης να ανακουφίσει τους πονοκεφάλους που προκαλούνται από τους καταπονημένους μύες και να μειώσει τους ερεθισμούς του δέρματος που προκύπτουν από την τριβή στις πτυχές γύρω από τα μάτια. Η βλεφαροπλαστική είναι μια σύντομη και εξαιρετικά αποτελεσματική διαδικασία που μπορεί να προσφέρει βελτιωμένη σωματική και ψυχολογική αίσθηση ευεξίας και μια πιο φρέσκια και ανανεωμένη εμφάνιση προσώπου.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed