Σαρκώδη χείλη σε 40 λεπτά!
Υαλουρονικό Οξύ

Σαρκώδη χείλη σε 40 λεπτά!

Πολλές γυναίκες ή και άνδρες δεν είναι ευχαριστημένοι με το μέγεθος, το σχήμα και τον όγκο των χειλιών τους. Η δημοφιλέστερη μέθοδος για να αποκτήσετε αισθησιακά, σαρκώδη χείλη είναι το υαλουρονικό οξύ filler, ο πιο συχνός και γρήγορος τρόπος για να δημιουργηθούν πιο γεμάτα στην εμφάνιση χείλη, ενώ ταυτόχρονα μειώνονται κα οι ρυτίδες στη γύρω περιοχή. Η αύξηση και η επαναδιαμόρφωση του σχήματος των χειλιών είναι πλέον μια απλή και εξαιρετικά ασφαλής υπόθεση.

Τι είναι το Υαλουρονικό Οξύ;
Είναι μια ουσία που παρασκευάζεται στο εργαστήριο, δεν είναι ούτε ανθρώπινης ούτε ζωικής προέλευσης. Αποκαθιστά τον όγκο και την πληρότητα στο δέρμα για να διορθώσει μέτριες έως σοβαρές ρυτίδες, πτυχώσεις του προσώπου όπως ρινοχειλικές ή ρινοπαρειακές, ρυτίδες στα μάγουλα και χαρίζει πλούσια και σαρκώδη χείλη.

Η διαδικασία
Η διαδικασία της έγχυσης υαλουρονικού οξέος δεν είναι επώδυνη. Λίγο πριν τη θεραπεία εφαρμόζεται στα χείλη αναισθητική κρέμα, που ελαχιστοποιεί την ενόχληση.

Πόσο διαρκεί η συνεδρία;
Η συνεδρία για την έγχυση υαλουρονικού διαρκεί περίπου 40 λεπτά. Για να ολοκληρωθεί δε το αποτέλεσμα απαιτούνται συνήθως δύο επαναληπτικές θεραπείες. Μετά τη θεραπεία εμφανίζεται ένα μικρό οίδημα, το οποίο όμως υποχωρεί εντός 24ώρου.

Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως;
Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως μετά την εφαρμογή και αν χρειαστεί κάποια συμπλήρωση μπορεί να γίνει σε 15 ημέρες.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;
Η διάρκεια του υλικού δεν ξεπερνά τον ένα χρόνο.

Είναι αναστρέψιμο το αποτέλεσμα;
Τα αποτελέσματα της έγχυσης υαλουρονικού οξέος είναι αναστρέψιμα. Μπορείτε πάντα να ζητήσετε από τον γιατρό σας να επαναφέρει τα χείλη σας στην πρότερη κατάσταση με μια ειδική ουσία, την υαλουρονιδάση.

Κλείστε το ραντεβού σας με το εξειδικευμένο προσωπικό των City Med σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να μάθετε περισσότερα.

 


.

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.