Fillers χειλιών

Fillers χειλιών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν και μετά την εφαρμογή

Τα συμμετρικά και ‘γεμάτα’ χείλη αποτελούν ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της νεανικής ελκυστικότητας. Τα χείλη φτάνουν στην πληρότητά τους περίπου στην ηλικία των 20 ετών. Με το πέρασμα των χρόνων, όμως, οι φυσικές ουσίες που παρέχουν στο δέρμα δομή και όγκο, όπως το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ, μειώνονται και σε συνδυασμό με διάφορους παράγοντες, όπως το κάπνισμα, προκαλείται γήρανση των χειλιών και σχηματισμός ρυτίδων περιστοματικά. 

Τα συμμετρικά και ‘γεμάτα’ χείλη αποτελούν ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της νεανικής ελκυστικότητας. Τα χείλη φτάνουν στην πληρότητά τους περίπου στην ηλικία των 20 ετών. Με το πέρασμα των χρόνων, όμως, οι φυσικές ουσίες που παρέχουν στο δέρμα δομή και όγκο, όπως το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ, μειώνονται και σε συνδυασμό με διάφορους παράγοντες, όπως το κάπνισμα, προκαλείται γήρανση των χειλιών και σχηματισμός ρυτίδων περιστοματικά. 

Τα Fillers δίνουν καλύτερα & μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα

Τα fillers (ενέσιμα υλικά πλήρωσης) είναι εξαιρετικά δημοφιλή, εδώ και χρόνια, για πολλούς λόγους. Είναι γεγονός ότι μπορούν να μειώσουν τις γραμμές του προσώπου και παράλληλα να γεμίσουν τις προβληματικές περιοχές του δέρματος. Έπειτα, η θεραπεία με fillers πραγματοποιείται εύκολα και άνετα στο ιατρείο ενός δερματολόγου, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί όλο τον χρόνο, χωρίς περιορισμούς. Επιπλέον, ενδείκνυται για κάθε δερματική απόχρωση και τύπο επιδερμίδας. Η μεγάλη ζήτηση της συγκεκριμένης θεραπείας έχει οδηγήσει σε σημαντικές προόδους κι εξελίξεις: νέες τεχνικές έγχυσης και περισσότερα fillers εγκεκριμένα από τον FDA δίνουν καλύτερα και πιο φυσικά αποτελέσματα από ποτέ!

Ποια τα νεότερα δεδομένα για τα σημερινά Fillers;

Η μεγαλύτερη επιτυχία σε ό,τι αφορά τα νέα υλικά πλήρωσης είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι βλέπουν πιο φυσικά αποτελέσματα. Έτσι, θα είστε ανανεωμένοι, χωρίς να φαίνεται τι έχετε κάνει. Είναι πλέον δυνατό τα fillers χειλιών να συμβάλουν σε:

• Καλοσχηματισμένα χείλη χωρίς αύξηση του όγκου των χειλιών (σε σημείο παραμόρφωσης)
• Μια συνολική πιο νεανική και ξεκούραστη εμφάνιση
• Λιγότερο επώδυνες ενέσεις
• Αποτελέσματα με μεγαλύτερη διάρκεια
• Προσδιορισμό και διόρθωση του περιγράμματος των χειλιών
• Διόρθωση του δυσανάλογου μεγέθους του άνω ή κάτω χείλους
• Μείωση των περιστοματικών γραμμών ή των ρυτίδων του ‘καπνιστή’ πάνω από το άνω χείλος

Δεξιότητες και γνώσεις εξακολουθούν να είναι το «κλειδί» για καλύτερα αποτελέσματα

Ενώ η ιατρική επιστήμη έχει κάνει άλματα σε σχέση με τα fillers , εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα και σταθερά παραμένει ως αξία είναι ότι η εφαρμογή filler θεωρείται μια ιατρική διαδικασία. Η επιλογή του κατάλληλου γιατρού για την θεραπεία με filler χειλιών, μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά για τη διόρθωση και την ενίσχυση των χειλιών σας! Ένας πιστοποιημένος δερματολόγος που έχει εκπαιδευτεί στη σωστή χρήση των fillers χειλιών, μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε και να αποφύγετε τυχόν επιπλοκές. Χωρίς εις βάθος γνώση του δέρματος και εκπαίδευση στα ενέσιμα πλήρωσης, οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πιο συχνές.

5 συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα πλήρωσης από δερματολόγους

Εάν σκέφτεστε να προβείτε σε θεραπεία με filler, ακολουθήστε αυτές τις εγκεκριμένες από τον δερματολόγο συμβουλές για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα και να αποφύγετε επιπλοκές:

1. Βρείτε έναν γιατρό που να γνωρίζει καλά το δέρμα και να κάνει τακτικά ενέσιμα πλήρωσης. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε βέλτιστα αποτελέσματα και να προστατεύσετε την υγεία σας.
2. Αναζητήστε φωτογραφίες του εαυτού σας από μια εποχή που ήσασταν ευχαριστημένοι με την εμφάνισή σας. Φέρτε μερικές από αυτές στο πρώτο σας δερματολογικό ραντεβού. Αυτό βοηθά τον δερματολόγο σας να καταλάβει τι θέλετε και να σας προτείνει θεραπείες που θα σας δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το θεραπευτικό σας πλάνο μπορεί να περιλαμβάνει ενέσιμα πλήρωσης και μια άλλη θεραπεία, όπως θεραπεία με laser ή θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη (botox).
3. Ζητήστε να δείτε φωτογραφίες, πριν και μετά, από ασθενείς στους οποίους ο δερματολόγος έχει εφαρμόσει fillers. Μπορείτε να τα βρείτε στον ιστότοπο του δερματολόγου ή του ιατρείου που θα επισκεφτείτε.
4. Ενημερώστε τον δερματολόγο σας για όλες τις προηγούμενες θεραπείες και τις επεμβάσεις που έχετε κάνει. Αυτό βοηθά στην πρόληψη πιθανών παρενεργειών.
5. Δώστε στον δερματολόγο σας μια λίστα με τα φάρμακα και τα συμπληρώματα που παίρνετε. Πολλά από αυτά μπορεί να αραιώσουν το αίμα, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο αιμορραγίας ή οιδημάτων μετά την έγχυση filler. Μπορεί να μην χρειαστεί να σταματήσετε να παίρνετε ένα φάρμακο, αλλά είναι σημαντικό να το γνωρίζει ο δερματολόγος σας ώστε να γίνουν προσαρμογές.

Τα fillers βοηθούν πολλούς ανθρώπους να δείχνουν πιο νέοι. Μαθαίνοντας περισσότερα για τα fillers χειλιών, μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν αυτή η θεραπεία είναι κατάλληλη για εσάς.

Στα Δερματολογικά Κέντρα City Med, παρακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις σε καθημερινή βάση και με συμμάχους τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, την εξειδίκευση και εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την πλέον εξατομικευμένη και ασφαλή λύση για κάθε περίπτωση, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και τις πιο σύγχρονες μεθόδους θεραπείας.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed