Αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου - Ο σύμμαχος σας στην αντιγήρανση

Αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου - Ο σύμμαχος σας στην αντιγήρανση

Μπορεί να έχετε ήδη αρχίσει να παρατηρείτε στο πρόσωπό σας τα σημάδια που αφήνει το πέρασμα του χρόνου. Ισως και να ανησυχείτε για την επόμενη μέρα. Η γήρανση της επιδερμίδας συνήθως κάνει την εμφάνισή της σταδιακά και αθόρυβα. Η λάμψη και η ζωντάνια χάνεται και το κουρασμένο, θαμπό πρόσωπο γίνεται πλέον ο κανόνας. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως δραστικές, στοχευμένες θεραπείες που μπορούν πλέον, μετά τα άλματα που έχει κάνει η κοσμετική ιατρική και αισθητική, να νικήσουν τον χρόνο στα… σημεία.

Τα CityMed σας προσφέρουν τις πιο σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου με τη μέθοδο PlateletRichPlasma (PRP) είναι μια επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα αιμοπετάλια του ίδιου μας του οργανισμού. Οι αυξητικοί παράγοντες είναι πρωτεΐνες με αναπλαστικές και επανορθωτικές ιδιότητες που παράγονται από κάποια κύτταρα στον οργανισμό μας, όπως τα αιμοπετάλια του αίματος. Έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη και να ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα.

Η Aυτόλογη Mεσοθεραπεία PRP ή VampireLift είναι η πιο γνωστή μεσοθεραπεία που διαθέτει στην φαρέτρα της η Ιατρική Αισθητική Δερματολογία. Η αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP) πραγματοποιείται με τη χρήση δικών μας στοιχείων εξ' ου και η ονομασία αυτόλογη. Την επιλέγει η πλειοψηφία των ασθενών, καθώς  το αποτέλεσμα της θεραπείας  δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας.


Πως εφαρμόζεται;

Γίνεται  μια απλή αιμοληψία από όπου και παίρνουμε μία μικρή ποσότητα αίματος. Γίνεται διαχωρισμός του αίματος μετά από μια ειδική διαδικασία φυγοκέντρησης, με το πλάσμα και τα αιμοπετάλια να καταλαμβάνουν το πάνω μέρος του φιαλιδίου και τα ερυθρά και λευκά κύτταρα τη βάση αυτού. Το πλάσμα, διαχωρίζεται σε φτωχό και σε πλούσιο σε αιμοπετάλια.Το πλούσιο σε συμπυκνωμένα αιμοπετάλια πλάσμα είναι αυτό που εγχέεται στην θεραπεία. Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες βοηθούν στην δημιουργία νέου κολλαγόνου επιτυγχάνοντας έτσι λάμψη και επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία. Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας βοηθάει στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών ώστε να παραχθεί νέο κολλαγόνο και νέα ελαστίνη από τα κύτταρα της επιδερμίδας μετά από 3 εβδομάδες παρατηρούνται ορατά αποτελέσματα και βελτιούμενα με τυχόν επαναληπτικές συνεδρίες.


Εφαρμογή σε Πρόσωπο

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (PRP) έχει στόχο την ενεργοποίηση των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την αποκατάσταση της ελαστικότητας και της συνολικής ζωντάνιας της επιδερμίδας. Συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των ρυτίδων, λειτουργεί αναπλαστικά, ενυδατώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα. Βοηθάει επίσης σε μεγάλο βαθμό στην εξομάλυνση των ουλών από ακμή, των ραγάδων, ενώ μειώνει και τις δυσχρωμίες καθώς διεγείρονται τα μελανινοκύτταρα τα οποία παράγουν ομοιόμορφα μελανίνη. Η PRP αγαπήθηκε και έχει αναδείχτηκε ως το στολίδι της κοσμητικής ιατρικής κερδίζοντας δίκαια τις εντυπώσεις δρώντας ενάντια στη γήρανση  με ελάχιστο πόνο και χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.


Είναι αποτελεσματική και δίνει με φυσικό τρόπο

• λάμψη

• ελαστικότητα

• βαθιά ανάπλαση

• άμεση κολλαγονογέννεση


Περιοχές εφαρμογής της PRP

• Πρόσωπο

• Κοιλιά

• Χέρια

• Μπούστο

• Μπράτσα

• Γλουτοί

• Μηροί

• Γόνατα

• Τριχωτό κεφαλής


Πόσες επισκέψεις χρειάζονται;

Συνήθως χρειάζονται τρεις εφαρμογές, με ένα μεσοδιάστημα του ενός μηνός μεταξύ τους και μετά διατηρείται το αποτέλεσμα με μια φορά ανά έξι μήνες.
Γίνεται  στο ιατρείο, είναι ασφαλής , ανώδυνη και πολύ οικονομική σε σχέση με τις υπόλοιπες επεμβατικές μεθόδους που στόχος τους είναι η κολλαγονογέννεση.


Κόστος Θεραπείας

Μη ενέσιμη PRP αυτόλογη Μεσοθεραπεία: 150 ευρώ

Απλή PRP αυτόλογη Μεσοθεραπεία: 250 ευρώ

Διπλή PRP αυτόλογη Μεσοθεραπεία: 300 ευρώ

Ενισχυμένη PRP αυτόλογη Μεσοθεραπεία: 350 ευρώ

Επισκεφτείτε τα CityMed σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συμβουλευτείτε τους ειδικούς για να μάθετε όλα όσα θέλετε γι αυτή την ιδανική αντιγηραντική τεχνική που βοηθά να διατηρούμε ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed