Μεσοθεραπεία με JALUPRO Classic

Μεσοθεραπεία με JALUPRO Classic για την Βιο-αναζωογόνηση του δέρματος

H ανάπλαση του δέρματος είναι το Α και το Ω στην μάχη με τον χρόνο. Με τα σημερινά όπλα της κοσμετικής ιατρικής αυτά που κάποτε φάνταζαν αδύνατα, σήμερα είναι μια εύκολη διαδικασία που σας χαρίζει την απόλυτη αναζωογόνηση του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα.  H θεραπεία με Jalupro αποτελεί πλεονέκτημα στην προσπάθεια να νικήσουμε τον χρόνο και την φωτογήρανση. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα αμινοξέα ( γλυκίνη, L-προλίνη, L-λυσίνη, L-λευκίνη) σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ μπορούν να λειτουργήσουν  θεραπέθεραπεία υπεροχής στη διαδικασία της βιο-αναζωογόνησης του δέρματος. Με αυτήν τη λογική δημιουργήθηκε το Jalupro.

Τι είναι το Jalupro;

Το Jalupro είναι ελβετικής προέλευσης ενέσιμο διάλυμα εξαιρετικά πλούσιο σε Αμινοξέα και Υαλουρονικό οξύ, ένα σύμπλεγμα που προκαλεί  πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών, ενεργοποιεί την κολλαγονογένεση, καθώς και τη μείωση του ρυθμού αποδόμησης του κολλαγόνου, βοηθώντας στην παραγωγή αυξητικών παραγόντων. Το Jalupro  ενεργοποιεί επίσης τη μεταβολική δραστηριότητα των ινοβλαστών, διεγείροντας την παραγωγή και τη σύνθεση νέου κολλαγόνου, καθώς και τη μείωση του ρυθμού αποδόμησης του κολλαγόνου, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων υγρασίας του δέρματος λόγω απορρόφησης νερού, δημιουργώντας »μοριακές σκαλωσιές», με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πολύ πιο ελαστικό.

Πρόκειται για μια κλινικά δοκιμασμένη μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος που συνδυάζει υαλουρονικό οξύ και σύμπλεγμα αμινοξέων.
Το υαλουρονικό οξύ χαρίζει λάμψη και σφριγηλότητα στο θαμπό δέρμα και παραλληλα το συμπλεγμα αμινοξεων μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος (προσώπου και σώματος) και τις λεπτές γραμμές και τα σημάδια έκφρασης  ενώ αποτρέπει την εμφάνιση των σημαδιών, τα χηλοειδή και τις ραγάδες.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί το Jalupro;

⦁ Πρόσωπο
⦁ Ντεκολτέ
⦁ Λαιμός
⦁ Βραχίονες
⦁ Χέρια
⦁ Εσωτερικό των μηρών
⦁ Κοιλιά
⦁ Γόνατα-Αγκώνες

Step by step η διαδικασία

Η συγκεκριμένη μεσοθεραπεία είναι ενέσιμη. Mισή ώρα πρν από τη θεραπεία εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα. Η συνεδρία της θεραπείας Jalupro διαρκεί περίπου 60 λεπτά μετά την εφαρμογή της αναισθητικής κρέμας. 

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής καθώς το σύμπλεγμα αμινοξέων, υαλουρονικού προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη στο δέρμα που ανακτά την χαμένη του ελαστικότητα.

Δείτε το βίντεο

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η θεραπεία επαναλαμβάνεται κάθε 10-15 ημέρες από 3 έως 4 συνεδρίες, δύο φορές το χρόνο.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Η μεσοθεραπεία Jalupro Classic ενεργοποιεί τη κολλαγονογένεση, την ανάπτυξη και την παραγωγή των ινοβλαστών. Το αποτέλεσμα της θεραπείας έχει διάρκεια από 3-6 μήνες.

Με ποιες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί το Jalupro;

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μεσοθεραπείας Jalupro και Βotox;

Δείτε το βίντεο

 

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed