Lipopeptis: Κοκτέιλ Λιπόλυσης – Κυτταρίτιδας Υψηλής Τεχνολογίας

Η κυτταρίτιδα είναι η συγκέντρωση υποδόριου λίπους εντός του ινώδους συνδετικού ιστού που εκδηλώνεται τοπικά με πτυχώσεις και οζίδια στο δέρμα, συχνά στην πυελική περιοχή ειδικά στους γλουτούς, στα κάτω άκρα και την κοιλιά. Τα πιο συνηθισμένα αίτια είναι οι ορμονικές δυσλειτουργίες, ο κληρονομικός παράγοντας, η κακή διατροφή, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή το κάπνισμα. Τα σημεία του σώματος που κάνει πιο συχνά την εμφάνισή της η κυτταρίτιδα είναι οι μηροί, τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική τους επιφάνεια, οι γλουτοί, τα γόνατα, η κοιλιά και τα μπράτσα.

Η κυτταρίτιδα είναι ένα σύνθετο πρόβλημα που εμφανίζεται στις περισσότερες γυναίκες μετά την εφηβεία.  Συναντάται πολύ συχνά το φαινόμενο πολλές γυναίκες να κάνουν σωστή διατροφή και γυμναστική, αλλά παρ’ όλα αυτά η κυτταρίτιδα να επιμένει.
Έρευνες δείχνουν ότι το 85% – 98% των γυναικών έχουν κυτταρίτιδα  η οποία μπορεί πλέον να καταπολεμηθεί, εύκολα και ανώδυνα.

Το μοναδικό κοκτέιλ Lipopeptis® επιτυγχάνει με ιδιαίτερα εντυπωσιακό αλλά μη επεμβατικό τρόπο την εξάλειψη του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, ενώ παράλληλα συσφίγγει το δέρμα και ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία.

To κοκτέιλ περιέχει:

St-oligopeptide-2

Artichoke Extract

Phosphtidylcholine

Deoxycholate Acid

L-carnitine

Gelidium cartilagineum extract

Sh-ολιγοπεπτίδιο-2

Είναι ο αυξητικός παράγοντας ολιγοπεπτιδίων που βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη, αυξάνει το μεταβολισμό των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων, βοηθά στη διακοπή της εισόδου της γλυκόζης στα κύτταρα και μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια, χάρη στα αμινοξέα παρόμοια με την προϊνσουλίνη. Το Sh-ολιγοπεπτίδιο-2 διεγείρει την ανάπτυξη των κυττάρων, οδηγεί σε νέο σχηματισμό ιστού και αναστέλλει τον κυτταρικό θάνατο. Επειδή είναι εξαιρετικά αναβολικό, αυξάνει τη σύνθεση πρωτεϊνών και προάγει την ανάπτυξη των κυττάρων στον μυ και αποτρέπει τη γήρανσή του. Βελτιώνει την παραγωγή του συνδετικού ιστού και η σύνθεση κολλαγόνου βοηθά επίσης τον χόνδρο. Η συγκέντρωση του sh-ολιγοπεπτιδίου-2 στο σώμα μεταβάλλεται ανάλογα με την ηλικία, τη διατροφική κατάσταση, τη σύνθεση του σώματος και την έκκριση αυξητικής ορμόνης.

Εκχύλισμα αγκινάρας

Εχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική για αιώνες ως ειδικό φάρμακο για το συκώτι και τη χοληδόχο κύστη. Εχει ως αποτέλεσμα την αποτοξίνωση και απομάκρυνση των τοξινών. Το Cynara Scolymus έχει λιπολυτική δράση μέσω της αναστολής της φωσφοδιεστεράσης ενώ βελτιώνει  το λεμφικό σύστημα αποτοξίνωσης.

Φωσφατιδυλοχολίνη

 Η φωσφατιδυλοχολίνη είναι ένα φωσφολιπίδιο της οικογένειας των λεκιθινών. Αποτελεί δομικό συστατικό της κυτταρικής μεμβράνης των φυτικών και των  ζωικών κύτταρων. Επίσης, συμμετέχει στη σύνθεση του επιφανειοδραστικού υγρού των πνευμόνων.  Ως το κύριο συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών, βοηθά στην κίνηση των θρεπτικών ουσιών, τροποποιεί τη διαλυτότητα της χοληστερόλης και γαλακτωματοποιεί τα τριγλυκερίδια που επιτρέπουν την εξάλειψη του λίπους, επίσης ως πρόδρομο της ακετυλοχολίνης που ενεργοποιεί το μυοϊνοβλάστη και βελτιώνει τον μυϊκό τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος. Η χορήγηση με ενδοϊδερμική ένεση παράγει μεγάλα λιπολυτικά αποτελέσματα, βελτιώνει τη διαπερατότητα της μεμβράνης του λιποκυττάρου, αυξάνει τις ιδιότητες και την ευαισθησία του υποδοχέα, διαλύει τη μεμβράνη και προκαλεί τα λιποκύτταρα να σκάσουν σε σωματίδια νανομεγέθους και να συνεχίσουν τη διαδικασία μεταφοράς και μεταβολισμού του λίπους στο κύτταρα του ήπατος, μέσω του κύκλου του κιτρικού οξέος που το μετασχηματίζει.

Δεοξυχολικό οξύ

Το δεοξυχολικό οξύ είναι ένα χολικό οξύ, που παράγεται στο ήπαρ και εκκρίνεται στο γαστρεντερικό σωλήνα για να “διαλύσει” τα λιπίδια των τροφών. Αυτή η επιλεκτικότητα της καταστροφής της μεμβράνης του λιποκυττάρου και η λύση των λιπιδίων, χωρίς να θίγονται μυϊκά ή δερματικά κύτταρα, προσδίδει ασφάλεια στην μέθοδο, αφού δεν προκαλεί ατροφίες του μυός ή νεκρώσεις του δέρματος, σε αντίθεση με παλαιότερα μίγματα με φωσφατιδυλχολίνη.

L-καρνιτίνη

Η καρνιτίνη προέρχεται από αμινοξέα και βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα κύτταρα του σώματός μας. Αναφέρεται σε έναν αριθμό ουσιών οι οποίες περιλαμβάνουν την L-καρνιτίνη, την ακετυλο-L-καρνιτίνη και την προπιονυλο-L-καρνιτίνη. Παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας λόγω της βασικής της λειτουργίας που είναι η μεταφορά των λιπαρών οξέων από το κυτταρόπλασμα στο μιτοχόνδριο, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η παραγωγή ενέργειας. Επιπλέον μεταφέρει τις τοξικές ενώσεις που δημιουργούνται μέσα στα μιτοχόνδρια έξω από αυτά, με σκοπό να αποτραπεί η συσσώρευσή τους. Βοηθά στην καύση του αποθηκευμένου λίπους να γίνεται ενέργεια κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης.

Εκχύλισμα Gelidium cartilagineum

Εκχύλισμα από φύκια τα οποία απελευθερώνουν τα λιπαρά οξέα και σταθεροποιούν τους ιστούς του δέρματος. Διεγείρει τη λιπολυτική δραστηριότητα, την αποστράγγιση και την απομάκρυνση των τοξινών. Το Gelidium αναστέλλει τη διείσδυση της γλυκόζης στα λιπώδη κύτταρα

 

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed