Eνέσιμη Θεραπεία Κυτταρίτιδας με Αlidya

ALIDYA

Ο πρώτος ενέσιμος, επαναστατικός μηχανισμός για την θεραπεία της κυτταρίτιδας.

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής ,οι ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες όπως επίσης και οι κληρονομικές τάσεις θεωρούνται ως οι βασικοί παράγοντες που ευνοούν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας,ενός προβλήματος που απασχολεί έντονα ένα μεγάλο αριθμό γυναικών.
Η κυτταρίτιδα, ή αλλιώς με επιστημονικούς όρους η “τοπική λιποδυστροφία” θεωρείται παθολογική κατάσταση των δερματικών και υποδορίων ιστών που χαρακτηρίζεται από κακή λειτουργία της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την ανομοιογενή κατανομή μορίων λίπους  στον συνδετικό ιστό και την κατακράτηση νερού σε αυτόν. Με απλά λόγια, ο όρος “κυτταρίτιδα” χρησιμοποιείται για να  περιγράψει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που παρατηρείται για να περιγράψει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που παρατηρείται συνήθως στο γυναικείο σώμα και συγκεκριμένα στην περιοχή των γλουτών, των μηρών ,στο υπογάστριο ,στα γόνατα και στο στήθος. Η σωστή διατροφή ,η συστηματική άσκηση, η λήψη άφθονων υγρών και ο περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη βελτίωση του προβλήματος. Ωστόσο σε πολλές γυναίκες η κυτταρίτιδα επιμένει, ακόμα και αν χάσουν βάρος και κάνουν συστηματική γυμναστική.

Εάν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία, το ALIDYA μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε οριστικά από την κυτταρίτιδα με απολύτως ασφαλή τρόπο.

Πως λειτουργεί το ALIDYA;

Το ALIDYA, είναι ένα ενέσιμο προϊόν για την θεραπεία και βελτίωση των ατελειών του δέρματος οι οποίες αποτελούνται από μεταβολές στην στοιβάδα του λιπώδους ιστού. Είναι το αποτέλεσμα των πιο πρόσφατων ερευνών στο πεδίο της κυτταρίτιδας. Η δράση του, βασίζεται στην επαναστατική υπόθεση για την παθογένεια της κυτταρίτιδας η οποία σχετίζεται με την τοξικότητα του σιδήρου. Η επαναστατική σύνθεση του ALIDYA εξουδετερώνει τη συσσώρευση τοξικών ουσιών ( σιδήρου και αιμοσιδηρίνης ) η οποία προκαλεί την διόγκωση των λιποκυττάρων και συνεπώς ελαχιστοποιεί το φαινόμενο της κυτταρίτιδας.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται;

Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, την περιοχή όπου αυτή εκδηλώνεται και τον βαθμό της κυτταρίτιδας. Για την εξασφάλιση ορατών αποτελεσμάτων απαιτούνται κατά μέσο όρο 3-5 θεραπευτικές συνεδρίες, 15-30 μέρες μετά την ολοκλήρωση της κάθε  θεραπείας, 1 με 2 εφαρμογές ενδέχεται να επαναληφθούν ως θεραπεία συντήρησης.

Πως γίνεται η θεραπεία με το ALIDYA;

Με την τεχνική της μεσοθεραπείας σε εβδομαδιαίες συνεδρίες , σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος εμφανίζει κυτταρίτιδα. Μετά την έκχυση , είναι πιθανό να υπάρξουν μικρά επιφανειακά αιματώματα ή ελαφρύ προς μέτριο ερύθημα στην περιοχή της ένεσης. Αυτές οι αντιδράσεις θεωρούνται φυσιολογικές για αυτόν τον τύπο θεραπείας και υποχωρούν πλήρως εντός λίγων ωρών.

Τι θα πρέπει να προσέξω μετά από μια θεραπεία με ALIDYA;

Για τις επόμενες 12 ώρες μην εφαρμόζετε καλλυντικά στην περιοχή και αποφύγετε όλες τις άμεσες πηγές θερμότητος και ακτινοβολίας
(ηλιοθεραπεία , UV- ακτινοβολία, σάουνα, κτλ ).

Πότε δεν συνιστάται η θεραπεία με ALIDYA;

Το ALIDYA πρέπει να εφαρμόζεται σε υγιή άτομα και όχι σε ασθενείς με οξείες ή χρόνιες παθολογίες εντός ή γύρω από τη περιοχή που πρόκειται να δεχτεί τη θεραπεία.Για προληπτικούς λόγους, δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε ασθενείς με ιστορικό αναφυλαξίας ή διάφορων αλλεργικών αντιδράσεων , σε ασθενείς που έχουν προσβληθεί από σοβαρές οργανικές ή συστημικές παθήσεις-συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων ασθενειών- σε παιδιά και σε γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν.

 

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed