Μεσοθεραπεια Βουτολινικής τοξίνης

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι η πιο διαδεδομένη πράξη αισθητικής στον ιατρικό κόσμο. Αποτελεί τον καλύτερο, ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο τρόπο αντιμετώπισης των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου. Η επίδρασή του συνίσταται στον περιορισμό της ακούσιας λειτουργίας των μυών, που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Έτσι, αν στο πρόσωπο δεν έχουν ακόμη σχηματιστεί οι στατικές ρυτίδες, επιτυγχάνεται η πλήρης αποφυγή τους.

Στην περίπτωση που οι στατικές ρυτίδες έχουν ήδη σχηματισθεί, η δράση της μεσοθεραπείας οδηγεί στη σταδιακή λείανση και μείωση του βάθους τους. Η εφαρμογή είναι εντελώς ανώδυνη. Ο εξειδικευμένος ιατρός κάνει τοπικά μια σειρά εγχύσεων, με τη λεπτότερη βελόνα που υπάρχει. Δεν προκαλείται καθόλου πόνος, παρά μόνο μια στιγμιαία ενόχληση στα σημεία που γίνεται η θεραπεία και διαρκεί πολύ λίγο (μόλις 10 λεπτά).

Η ποσότητα του φαρμάκου που χρησιμοποιείται καθώς και τα ακριβή σημεία στα οποία γίνεται η εφαρμογή, εξατομικεύονται από τον ιατρό σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μπορείτε αμέσως μετά την εφαρμογή Βotox να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Τα αποτελέσματα της εφαρμογής της μεσοθεραπείας φαίνονται μετά από 4-10 μέρες και κατά μέσο όρο διαρκούν 4-6 περίπου μήνες. Η διάρκεια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ποσότητα που χρησιμοποιείται, η ανατομική περιοχή, το μέγεθος των μυών και το φύλο.

 

Πριν και Μετά:

botox ba

 

 

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed