Dermapen

DermaPen: Ένα «μαγικό στυλό» στο πρόσωπό σας

Αναζωογονήστε το δέρμα σας με το microneedling και την επανάσταση του DermaPen.  Ανεξάρτητα από τον τύπο και το χρώμα του δέρματος ο μικροβελονισμός είναι η καλύτερη θεραπεία για να αποκτήσετε ξανά ένα φρέσκο και σφρυγιλό δέρμα απαλλαγμένο από τα σημάδια του χρόνου και όχι μόνο. Καθώς γερνάμε, το δέρμα μας μεγαλώνει και γίνεται χαλαρό και λιγότερο ελαστικό. Ο κύριος λόγος είναι η μείωση των ινοβλατικών κυττάρων τα οποία αποτελούν δομικά στοιχεία πρωτεϊνών κολλαγόνου που βοηθούν να διατηρήσουμε τα κύτταρα μας ισχυρά και συνδεδεμένα. Η γήρανση έχει ως αποτέλεσμα ρυτίδες και  χαλάρωση, γεγονός που κάνει το δέρμα μας να φαίνεται πολύ θαμπό.

To DermaPen είναι μια θεραπεία που αναπλάθει φυσικά το δέρμα, χρησιμοποιώντας το φυσικό μηχανισμό δημιουργίας κολλαγόνου του προσώπο.

Ο μικρο-βελονισμός του δέρματος προκαλεί ελάχιστη βλάβη στο δέρμα, είναι ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος, επιτυγχάνει μια γρήγορη και ανώδυνη αποκατάσταση και μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και το καλοκαίρι.

Ο στόχος του DermaPen είναι να δώσει σε όλους την ευκαιρία να φαίνονται υγιέστεροι και να αισθάνονται καλύτερα καθώς μεγαλώνουν. Το Microneedling είναι γνωστό ως θεραπεία επαγωγής κολλαγόνου, η οποία είναι μια ασφαλής, χωρίς χημικά, μεθόδος για την ενεργοποίηση νέας παραγωγής κολλαγόνου.

Το Dermapen χρησιμοποιείτε επίσης ως θεραπεία  για σημάδια στο δέρμα όπως  ουλές απο ακμή, πανάδες, έντονες φακίδες, ενοχλητικές ατέλειες που θα εξαφανιστούν ή θα μειωθούν αισθητά.

Dermapen

Dermapen Info

Διάρκεια συνεδρίας Laser   Διάρκεια θεραπείας - 1 ώρα

Κόστος συνεδρίας Laser   Κόστος θεραπείας - Από 160 €

Διάρκεια αποτελέσματος Laser Αποτρίχωσης   Διάρκεια αποτελέσματος - 1 έως 3 μήνες

Επίπεδο πόνου αποτρίχωσης Laser   Επίπεδο πόνου - Ελάχιστο

Χρόνος αποθεραπείας αποτρίχωσης Laser   Χρόνος αποθεραπείας - 1 ημέρα

Tι είναι το DermaPen

Είναι ένα μηχάνημα που μοιάζει σα μια μεγάλη πένα που στην άκρη της έχει 12 λεπτές βελόνες.

Tο DermaPen διαπερνά το δέρμα και έως 100 φορές ανά δευτερόλεπτο με ρυθμιζόμενη ταχύτητα αλλά και βάθος που κυμαίνεται μεταξύ 0,25-2.5mm, ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύεται.

Οι βελόνες στo DermaPen διεισδύουν στο δέρμα κατακόρυφα, ελαχιστοποιώντας τη βλάβη του δέρματος, τον πόνο αλλά και τον χρόνο αποκατάστασης.

Οι βελόνες αυτές προκαλούν πολλαπλούς μικροτραυματισμούς στο δέρμα, μικρές οπές στο μέγεθος καρφίτσας.  Διαπερνούν την επιδερμίδα και φτάνουν ως το χόριο. Οι βελόνες εισχωρούν στην επιδερμίδα χωρίς να την καταστρέφουν.

Ο οργανισμός αντιλαμβάνεται τις οπές ως μικροτραυματισμούς ενεργοποιώντας την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης για να τους αντιμετωπίσει. Ως αποτέλεσμα επιτυγχάνεται η σύσφιξη του δέρματος, η ανόρθωση του προσώπου και η διόρθωση των μικροατελειών.

Λόγω της ελαστικότητας των επιδερμιδικών κυττάρων οι μικροοπές κλείνουν πολύ γρήγορα και εντός λίγων ωρών η επιδερμίδα επανέρχεται στη φυσιολογική της κατάσταση.

Συχνές ερωτήσεις για το DermaPen :

Είναι επώδυνη η θεραπεία με DermaPen;

Χρησιμοποιούμε ειδική αναισθητική κρέμα 20 λεπτά πριν ωστόσο όμως η θεραπεία με το σύγχρονο Dermapen είναι εντελώς ανώδυνη και χωρίς την χρήση αυτής.

Πως θα είναι το δέρμα μου μετά την θεραπεία;

Αμέσως μετά την θεραπεία το δέρμα του προσώπου θα είναι κόκκινο αλλά με την βοήθεια ειδικής μάσκας relaxant με ανακουφιστικές και αναπλαστικές ιδιότητες που εφαρμόζουμε αμέσως μετά την θεραπεία υποχωρεί αρκετά. Τις επόμενες δύο ημέρες θα υπάρχει ήπια ερυθρότητα στο πρόσωπο. Μόλις υποχωρήσουν τα συμπτώματα των δύο πρώτων ημερών το δέρμα θα είναι σφριγηλό, χωρίς δυσχρωμίες και πολύ λαμπερό. Τις επόμενες μέρες οι λεπτές ρυτίδες θα φαίνονται πιο απαλές ενώ σταδιακά οι ουλές ακμής με το πέρας των συνεδριών θα υποχωρήσουν αρκετά. Η χρήση αντιηλιακού είναι απαραίτητη όπως και σε όλες τις θεραπείες της ανάπλασης του δέρματος.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Η διαδικασία του DermaPen προσώπου είναι εξατομικευμένη και πραγματοποιείται μετά από ιατρική αξιολόγηση του κάθε δέρματος και των αναγκών του.

Δείτε το video

 

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed