Θεραπεία Κυτταρίτιδας CelluErase

Η κυτταρίτιδα ή σύνδρομο φλούδας πορτοκαλιού είναι η συγκέντρωση υποδόριου λίπους εντός του ινώδους συνδετικού ιστού που εκδηλώνεται τοπικά με πτυχώσεις και οζίδια στο δέρμα, συχνά στην πυελική περιοχή ειδικά στους γλουτούς, στα κάτω άκρα και την κοιλιά. Τα πιο συνηθισμένα αίτια είναι οι ορμονικές δυσλειτουργίες, ο κληρονομικός παράγοντας, η κακή διατροφή, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή το κάπνισμα.

Τα σημεία του σώματος που κάνει πιο συχνά την εμφάνισή της η κυτταρίτιδα είναι οι μηροί, τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική τους επιφάνεια, οι γλουτοί, τα γόνατα, η κοιλιά και τα μπράτσα.

Η κυτταρίτιδα είναι ένα σύνθετο πρόβλημα που εμφανίζεται στις περισσότερες γυναίκες μετά την εφηβεία.  Συναντάται πολύ συχνά το φαινόμενο πολλές γυναίκες να κάνουν σωστή διατροφή και γυμναστική, αλλά παρ’ όλα αυτά η κυτταρίτιδα να επιμένει.

Παράγοντες  που δεν μπορούμε να ελέγξουμε :
Η κληρονομικότητα
Οι ορμονικές διαταραχές
Η γήρανση

Παράγοντες που επιδεινώνουν το φαινόμενο :
Δίαιτες-εξπρές και η  απότομη εναλλαγή βάρους 
Διατροφή πλούσια σε ζάχαρη και υδατάνθρακες
Αύξηση του σωματικού λίπους 
Καθιστική ζωή 
Κατακράτηση υγρών 

Έρευνες δείχνουν ότι το 85% – 98% των γυναικών έχουν κυτταρίτιδα  η οποία μπορεί πλέον να καταπολεμηθεί, εύκολα και ανώδυνα στα City Med.

Τι είναι η θεραπεία CelluErase;

Μια από τις πλέον ισχυρές και αποτελεσματικές θεραπείας είναι η CelluErase με  αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία. Η συγκεκριμένη μέθοδος στοχεύει  στην αντιμετώπιση και αποκατάσταση των ινωτικών βλαβών του δέρματος. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που εμπλέκονται στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στη μικροκυκλοφορία, της συσσώρευσης τοξινών, της αύξησης του αριθμού και του μεγέθους των λιποκυττάρων. Το CelluErase είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία όπου χρησιμοποιείται μια ειδική μικρο λεπίδα για το διαχωρισμό των ταινιών του ινώδους συνδετικού ιστού, επιτρέποντας στο δέρμα να «αναγεννηθεί». Αυτό ακολουθείται από μια εφαρμογή μεσοθεραπείας, ειδικά σχεδιασμένη για να βοηθά στη μικροκυκλοφορία και να συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και της ανώμαλης υφής του δέρματος καθώς και στη μείωση του λίπους.

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί;

Η κυτταρίτιδα βρίσκεται πιο συχνά στους γοφούς, τους μηρούς και τους γλουτούς, αλλά μπορεί επίσης να εμφανιστεί στην κοιλιά, το στήθος ή τους άνω βραχίονες.

Ποια διαδικασία ακολουθείται;

Με την βοήθεια ενός φακού με ισχυρό φωτισμό και υπο γωνία, γίνεται η επιλογή των περιοχών. Στην συνέχεια με δερματογράφο (μαρκαδόρο), γίνεται η οριοθέτηση των επίμαχων οωειδών αλλοιώσεων (βαθουλωμάτων).  Ακολουθεί η  τοπική αναισθησία με ξυλοκαΐνη και ενδεχομένως πρόσμιξη ποσότητας αδρεναλίνης για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα μικροαιμορραγίας στην περιοχή. Με ήπιες περιστροφικές κινήσεις, γίνεται διατομή των ινώσεων που προκύπτουν από την μεταβολή του δικτύου των κλώνων του συνδετικού ιστού, που συνδέει το χόριο με τους υποκείμενους ιστούς. Με αυτή την διαδικασία το δέρμα ανακτά την υφή του. Παράλληλα παρατηρείται βελτίωση της μικροκυκλοφορίας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη συνεδρία. Συνήθως δεν απαιτούνται επαναλήψεις αν και αυτό εξαρτάται από την κάθε περίπτωση.

Η επόμενη μέρα

Ενα μικρό οίδημα είναι ορατό για κάποιες ημέρες μετά την θεραπεία. Συνήθως εφαρμόζεται μια τοπική  κρέμα.

Αντενδείξεις

Η CelluErase δεν εφαρμόζεται:

• Σε δέρματα που πάσχουν π.χ. από έκζεμα, ψωρίαση, έρπη.
• Σε άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά ή αντιφλεγμονώδη φάρμακα.

Celluerase Before - After

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed