Μεσοθεραπείας Ακμής

Τα οφέλη της μεσοθεραπείας ακμής

Η μεσοθεραπεία είναι μία πολύ διαδεδομένη, σύγχρονη και επιστημονικά αποδεκτή θεραπεία, ιδανική για την πρόληψη και την καταπολέμηση της γήρανσης και της χαλάρωσης του δέρματος. Είναι μια θεραπεία που δεν έχει παρενέργειες αλλά για να είναι απόλυτα ασφαλής πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους ιατρούς. Με τη βοήθεια της μεσοθεραπείας μπορούμε να μεταφέρουμε στο δέρμα βιταμίνες, ιχνοστοιχεία καθώς και χρήσιμα συστατικά του πλάσματος.

Η μεσοθεραπεία είναι μία πολύ διαδεδομένη, σύγχρονη και επιστημονικά αποδεκτή θεραπεία, ιδανική για την πρόληψη και την καταπολέμηση της γήρανσης και της χαλάρωσης του δέρματος. Είναι μια θεραπεία που δεν έχει παρενέργειες αλλά για να είναι απόλυτα ασφαλής πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους ιατρούς. Με τη βοήθεια της μεσοθεραπείας μπορούμε να μεταφέρουμε στο δέρμα βιταμίνες, ιχνοστοιχεία καθώς και χρήσιμα συστατικά του πλάσματος

Μέσα από τη μεσοθεραπεία μπορεί το δέρμα να αποκτήσει ξανά ενυδάτωση, λάμψη και σφριγηλότητα. Μπορεί ταυτόχρονα να συνδυαστεί και με άλλες δημοφιλείς θεραπείες της Δερματολογίας όπως laser, peeling, θεραπεία με dermapen κλπ. βελτιώνοντας έτσι αισθητά τη γενικότερη εικόνα και υγεία του δέρματος.

Συνολικά μπορούμε να πούμε πως η μεσοθεραπεία αποτελεί μία μέθοδο ιατρικής αισθητικής η οποία χρησιμοποιείται παγκοσμίως ενάντια στη φυσική γήρανση και τις αιτίες που την προκαλούν.

Τι είναι η μεσοθεραπεία ακμής

Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική τεχνική που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της ακμής. Μέσα από πολλές λεπτές βελόνες εγχέονται ουσίες κάτω από το δέρμα προκειμένου να διορθωθούν ατέλειες και προβλήματα της επιδερμίδας. Πρόκειται για μία γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία που δεν έχει παρενέργειες. Απαιτεί τουλάχιστον τέσσερις συνεδρίες ανά 10 με 15 ημέρες ανάλογα και με το βαθμό της επιδερμικής βλάβης που παρουσιάζει το κάθε ξεχωριστό άτομο.

Πλεονεκτήματα της μεσοθεραπείας ακμής:

- Εξάλειψη και λείανση των ουλών που έχουν σχηματιστεί από την ακμή
- Αντιφλεγμονώδη δράση
- Πρόληψη εμφάνισης καινούργιων ούλων λόγω ακμής
- Φωτεινό και υγιές δέρμα
- Αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος
- Ρύθμιση σμήγματος
- Ρύθμιση
Λιπαρότητας
- Αντιφαγεσωρική
δράση

Η μεσοθεραπεία ακμής είναι μια θεραπεία απλή και γρήγορη χωρίς παρενέργειες και ιδιαίτερα ανώδυνη. Με το πέρας της συνεδρίας επιστρέφει κάνεις αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα πλεονεκτήματα της μεσοθεραπείας ακμής από το κέντρο μας καθώς και για όλη τη διαδικασία που ακολουθούμε προκειμένου να προχωρήσετε στη συγκεκριμένη μέθοδο αποκατάστασης του δέρματος από προβλήματα ακμής.

 

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed