Βαθιά ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας με μεσοθεραπεία κολλαγόνου

Athens CityMed english version

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 09:28

Βαθιά ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας με μεσοθεραπεία κολλαγόνου

Αναζωογονηθείτε πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές και δώστε στο δέρμα σας την ενυδάτωση που χρειάζεται για να αντέξει την έκθεση στον ήλιο. Για άμεση ενυδάτωση στο πρόσωπο την πιο δραστική λύση προσφέρει η μεσοθεραπεία κολλαγόνου.

Η μεσοθεραπεία αποτελούμενη από πολυβιταμινούχα σκευάσματα, τονώνει το δέρμα, γίνεται με μικρά τσιμπηματάκια και διαρκεί μερικά λεπτά.

Το κολλαγόνο στη σύνθεση του προϊόντος είναι χαμηλού μοριακού βάρους, δηλ. δεν είναι αποδεκτό από τον οργανισμό ως ξένο σώμα και δεν προκαλεί τις χαρακτηριστικές παράπλευρες αντιδράσεις. Αραιωμένο και διαυγές, δεν προκαλεί ερεθισμό. Η η μεσοθεραπεία κολλαγόνου είναι μια μη επιθετική μέθοδος, η οποία έχει εξαιρετική αποτελεσματικότητα, χωρίς να διαταράσσει τις φυσικές διαδικασίες του οργανισμού. Μέσω της μεσοθεραπείας αποκαθίσταται το δίκτυο κολλαγόνου και η υγρασία του δέρματος. Με την πάροδο της ηλικίας, η επιδερμίδα γίνεται πιο λεπτή, η κατακράτηση υγρασίας στο δέρμα μειώνεται. Ο αριθμός ινών κολλαγόνου και ελαστίνης που είναι υπεύθυνοι για τη σταθερή δομή του δέρματος, για τη στεγανότητα και την εμφάνιση των ρυτίδων, επίσης μειώνεται. Με την μεσοθεραπεία κολλαγόνου οι ιστοί αναδιαμορφώνονται, οι ρυτίδες εξομαλύνονται και η επιδερμίδα σας ανακτά την χαμένη της λάμψη. Η μεσοθεραπεία κολλαγόνου είναι μια εξαιρετική μέθοδος πρόληψης ενάντια στην περαιτέρω χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να χαρίσει στο δέρμα τη χαμένη σφριγηλότητά του, να εξασφαλίσει τη βελτίωση της όψης του, χωρίς η εφαρμογή της να αποτελεί εμπόδιο να χαρούν τις διακοπές τους όσοι την επιλέξουν.  Η μεσοθεραπεία προσώπου βοηθά το δέρμα σας να «ξεδιψάσει» και ν’ αποκτήσει μια πιο φρέσκια και υγιή όψη καθώς μεταφέρει συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που σταματούν τον χρόνο, συγκρατούν την υγρασία κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

Επισκεφτείτε μας στα CityMed σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τα «μυστικά όπλα» της μεσοθεραπείας

Βιταμίνη C, η οποία έχει αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει το κολλαγόνο ενώ ταυτόχρονα ελέγχει το σχηματισμό μελανίνης και βοηθά την ενυδάτωση του δέρματος,

Βιταμίνη Ε που προστατεύει την κυτταρική μεμβράνη και ενισχύει τη μικροκυκλοφορία

Βιταμίνη Α που επιταχύνει τον πολλαπλασιασμό των επιδερμικών κυττάρων και ισχυροποιεί την αντιγηραντική δράση

Βιταμίνη D που συμβάλλει στη σύνθεση του ασβεστίου

Βιταμίνες της ομάδας Β που επενεργούν στην κυτταρική αναπνοή και στην παραγωγή κολλαγόνου.

Αμινοξέα, απαραίτητα για τη σύνθεση των πρωτεϊνών όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη καθώς και μέταλλα και ιχνοστοιχεία που αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για τη σωστή λειτουργία πολλών ενζύμων που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες.

Q10, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει και στη δημιουργία Βιταμίνης E και Βιταμίνης C, αλλά και άλλων συνενζύμων που συντελούν στην ομαλή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος.

Υαλουρονικό οξύ, ενισχύει την «εκ των έσω» ενυδάτωση, την πιο βαθιά ενυδάτωση του δέρματος καθώς έχει την ιδιότητα να δεσμεύει μόρια νερού (μέχρι και 1000 φορές το βάρος του) και να τα συγκρατεί στην επιδερμίδα.

Οι ενέσεις μεσοθεραπείας χαρίζουν ένα λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα χάρη στις βιταμίνες ή το υαλουρονικό οξύ που περιέχουν για ενυδάτωση και λάμψη. Η δυνατότητα του δέρματος να διατηρήσει την υγρασία του μπορεί να βελτιωθεί με την τοποθέτηση μικρής ποσότητας του ενέσιμου υλικού (υαλουρονικό) αραιωμένου, με την μορφή μεσοθεραπείας, στα πιο επιφανειακά δερμικά στρώματα που υπάρχει ανάγκη για ενυδάτωση.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του προσώπου (μέτωπο, ρινοπαρειακές πτυχές, ζυγωματικά). Η εφαρμογή γίνεται με σύριγγες που έχουν μια πολύ μικρή και λεπτή βελόνα, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα μέσα στον λιπώδη ιστό και να έχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Αποτελεί μια εντελώς ανώδυνη μέθοδο και τα πολυβιταμινούχα σκευάσματα – φαρμακευτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλή.

 


 

 

 

Το μυστικό νεότητας & ομορφιάς στην κορυφή της Αθήνας και στην καρδιά της Θεσσαλονίκης