Τέλεια μύτη χωρίς χειρουργείο

Athens CityMed english version

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 09:49

Τέλεια μύτη χωρίς χειρουργείο

Πιθανότατα γνωρίζετε τουλάχιστον ένα άτομο που επέλεξε τον δρόμο της χειρουργικής ρινοπλαστικής για να αλλάξει όλα όσα πάντα μισούσε στην μύτη του για να αποκτήσει με μια λέξη, την τέλεια μύτη. Ομως δεν είναι όλοι πρόθυμοι να περάσουν την πόρτα του πλαστικού χειρουργού και ούτε είναι όλοι κατάλληλοι υποψήφιοι για μια τέτοια επέμβαση.

Τι μπορεί να κάνει λοιπόν κάποιος που επιθυμεί μια άλλη μύτη,  μικρότερη, λιγότερο χονδροειδή ή ανώμαλη, ή ακόμα μια μύτη... γαλλική;

Η αναίμακτη ρινοπλαστική είναι η λύση.

Ελάτε στα ιατρικά κέντρα City Med σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να συζητήσουμε, να σας προτείνουμε και να αποφασίσουμε από κοινού την λύση για μια τέλεια μύτη χωρίς χειρουργείο!

Η διαδικασία της υγρής ρινοπλαστικής είναι απλή: Μικρές ποσότητες υαλουρονικού εγχέονται κάτω από την λεπτή επιδερμίδα της γέφυρας της μύτης και με αυτόν τον τρόπο καμουφλάρεται η ασυμμετρία ή μια προηγούμενη ρινοπλαστική που δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το υαλουρονικό που εγχέεται στη μύτη για να κρύψει τις ατέλειες κερδίζει την ψήφο εμπιστοσύνης των γυναικών. Το πώς δημιουργεί το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι απλό. Δημιουργεί τα ίδια αποτελέσματα (για να είμαστε ειλικρινείς ακόμα καλύτερα) του contouring που κάνουν οι γυναίκες με το μακιγιάζ. Το υαλουρονικό δημιουργεί το εφέ της πυραμίδας και έτσι όταν το φως πέφτει στη μύτη την κάνει να φαίνεται πιο λεπτή. Το αποτέλεσμα διαρκεί για ένα χρόνο και το υλικό μεταβολίζεται στο σώμα. 

Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό και το κόστος σαφέστατα μικρότερο από μια χειρουργική επέμβαση.

Να σημειωθεί πάντως ότι οι όποιες αλλαγές δεν είναι μόνιμες και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθίσταται η επέμβαση της ρινοπλαστικής, η οποία παραμένει η μοναδική μέθοδος για να αποκατασταθεί πλήρως η αρμονία της μύτης.

Ρινοπλαστική χωρίς επέμβαση χειρουργική σημαίνει ότι δε μπορούμε να μειώσουμε τις διαστάσεις της μύτης, μπορούμε όμως να τροποποιήσουμε το σχήμα της. Οι αλλαγές αυτές αφορούν κυρίως τη ράχη της μύτης και το ύψος της κορυφής. Μπορούμε δηλαδή να εξομαλύνουμε μικρές ατέλειες της ράχης, όπως μια μικρή καμπούρα, να γεμίσουμε τη ρίζα της μύτης ή να διορθώσουμε τυχόν ασυμμετρίες στα πλάγια της μύτης.

Αλλη τεχνική που μπορεί να ακολουθηθεί στην αναίμακτη ρινοπλαστική είναι με την χρήση ενθεμάτων υδροξυαπατίτη ασβεστίου,  ένα ενέσιμο προϊόν αντιγήρανσης με διάρκεια έως και δύο  χρόνια που οροκαλεί νέα κολλαγονογέννεση, αυξάνοντας φυσικά τον όγκο του δερματικού ιστού και του φυσικού κολλαγόνου του δέρματος.

Δεδομένου ότι όλες αυτές οι τεχνικές αφορούν στη διόρθωση της εικόνας της μύτης χωρίς χειρουργείο, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι από ικανοποιητικά ως και εντυπωσιακά. Προϋπόθεση είναι η σωστή επιλογή της μεθόδου που θα ακολουθηθεί.

Αναίμακτη ρινοπλαστική με υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό είναι μια πρωτεΐνη (γλυκοζαμινοπρωτεϊνη), ένα μόριο δηλαδή το οποίο υπάρχει αυτούσιο στον οργανισμό μας κάτι που το συνιστά απόλυτα αξιόπιστο και ασφαλές . Η θεραπεία γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής γιατί σε πολλές περιπτώσεις αντικαθιστά την οποιαδήποτε χειρουργική αντιμετώπιση.

Τι πετυχαίνουμε με την έγχυση Υαλουρονικού Οξέως;

Πετυχαίνουμε ενυδάτωση και λίπανση του δέρματος καθώς το Υαλουρονικό  μπορεί να συγκρατήσει ποσότητα νερού έως και 1.000 φορές το βάρος του. Άμεσο αποτέλεσμα είναι η αύξηση της ελαστικότητας  και προστασίας του δέρματος, αφού το Υαλουρονικό Οξύ παράγει κολλαγόνο και διεγείρει τους ινοβλάστες.

Περιοχές εφαρμογής Υαλουρονικού Οξέως

• Αύξηση Όγκο Χειλιών
 
• Γέμισμα Κροταφικά

• Γέμισμα Ζυγωματικών

• Ρυτίδες Λαιμού

• Ρυτίδες Ματιών  /Μαύροι Κύκλοι (Τear Drop)

• Ρινοπαρειακά

• Ρινοχειλικά (ρυτίδες καπνιστή)

• Περιγράμματα προσώπου/ Contouring

• Ατροφικές Ουλές Ακμής σε Πρόσωπο, Στήθος ή Ράχη

• Χέρια

Πόσο διαρκεί η έγχυση Υαλουρονικού Οξέως ;

Τα αποτελέσματα της χρήσης του εξατομικεύονται. Είναι εμφανή την ιδία στιγμή και η εικόνα ολοκληρώνεται σε διάστημα από 15 ημέρες έως 1 μήνα. Η διάρκειά του εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η ποσότητα που εγχέεται, η ανατομική περιοχή, το μέγεθος των μυών και το φύλο. Συνήθως διαρκεί από 12-24 μήνες.

Πώς εφαρμόζεται η έγχυση Υαλουρονικού Οξέως;

Ο δερματολόγος και πλαστικός χειρουργός  εφαρμόζουν  τοπικά το υλικό με μια λεπτή βελόνα. Ο πόνος που προκαλείται στα σημεία που γίνεται η εφαρμογή είναι στιγμιαίος και ενίοτε περιορίζεται με τοπική αναισθησία και εναπόθεση παγοκύστης.
Η εφαρμογή διαρκεί περίπου 15-30 λεπτά. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενδέχεται να παρουσιαστεί μια ελαφριά ερυθρότητα και ένα μικρό οίδημα στο σημείο τα οποία όμως υποχωρούν άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα


Eνθέματα Υδροξυαπατίτη Ασβεστίου

Τι είναι το Crystalys;

• Το Crystalys είναι ένα ενέσιμο προϊόν αντιγήρανσης με διάρκεια έως και δύο (2) χρόνια

• Aποκαθιστά τον όγκο και το φυσικό περίγραμμα του προσώπου

• Προκαλεί νέο-κολλαγονογέννεση, αυξάνοντας φυσικά τον όγκο του δερματικού ιστού και του φυσικού κολλαγόνου του δέρματος

• Απολύτως φιλικό με τους ιστούς του δέρματος γιατί αποτελείται από μικροσφαιρίδια υδροξυαπατίτη ασβεστίου, φυσικού  συστατικού των δοντιών και των οστών μας.

• Το Crystalys παρέχει ένα φυσικό αποτέλεσμα πλήρωσης και ανόρθωσης στην περιοχή εφαρμογής του

• Λογική σχέση ποιότητας/τιμής με τα αντίστοιχα ανταγωνιστικά προϊόντα

• Το Crystalys  κυκλοφορεί  από τον Σεπτέμβριο του 2011  έχοντας  διαθέσει περισσότερα 20.000 ενέσιμα εμφυτεύματα στο διάστημα αυτό

Τι να περιμένετε μετά την θεραπεία με Crystalys?

• Άμεσα αποτελέσματα: το ενέσιμο εμφύτευμα γεμίζει και ανορθώνει την υπό θεραπεία περιοχή, με άμεσα, εμφανή αποτελέσματα

• Μακροχρόνια αποτελέσματα: o υδροξυαπατίτης ασβεστίου  είναι το μακροβιότερο προϊόν αντιγήρανσης, αφού μετά την απορρόφησή του, υποκαθίσταται από ένα πλούσιο δίκτυο  ινών κολλαγόνου διατηρώντας το   αποτέλεσμα έως και 2 χρόνια

Σε ποιόν απευθύνεται το Crystalys;

Σε όλους όσοι επιθυμούν να διορθώσουν τα σημάδια του χρόνου προκειμένου να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν μια νεανική, σφριγηλή και φρέσκια όψη

Πότε θα είναι εμφανή τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και πλήρως ευδιάκριτα μετά το τέλος της συνεδρίας

Υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά την εφαρμογή;

Η εφαρμογή του υλικού απαιτεί τεχνoγνωσία και θα πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους ιατρούς
Ορισμένοι ασθενείς έχουν αισθανθεί μικρής έντασης νυγμώδη αίσθηση κατά τη διάρκεια της έγχυσης και υποχωρεί μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας
Μικρή ερυθρότητα και οίδημα ενδέχεται να δημιουργηθούν μετά την έγχυση, αλλά θα εξαφανιστούν μέσα σε λίγες μέρες
Δεν έχουν αναφερθεί μόνιμες ή μη αναστρέψιμες ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Ποιο είναι το ποσοστό ικανοποίησης μετά από θεραπεία με Crystalys;

Σε κλινική μελέτη με συμμετοχή 218 ασθενών το ποσοστό ικανοποίησης ήταν πολύ υψηλό

• Η θεραπεία με Crystalys λειτούργησε απολύτως ικανοποιητικά και αποτελεσματικά

• Δήλωσαν ικανοποίηση με το φυσικό αποτέλεσμα

• Ένοιωσαν αυξημένη αυτοεκτίμηση και συναισθηματική ευεξία μετά τη θεραπεία

• Θα συνιστούσαν την θεραπεία με Crystalys σε άλλους (success stories)

• Θα επαναλάμβαναν την θεραπεία

 

Διαβάστε περισσότερα

Eνθέματα Υδροξυαπατίτη Ασβεστίου

Αναίμακτη ρινοπλαστική με την ασφάλεια της Crystalys

Δείτε το video

 

Διαβάστε ακόμα

Τα πάντα για την ρινοπλαστική

 

 


 

 

 

Το μυστικό νεότητας & ομορφιάς στην κορυφή της Αθήνας και στην καρδιά της Θεσσαλονίκης