Καθαρισμός προσώπου

Athens CityMed english version

Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 11:03

Καθαρισμός προσώπου

Παράγοντες όπως το μακιγιάζ, η ρύπανση, ο κακός καθαρισμός του προσώπου και το περιβάλλον μπορούν να δημιουργήσουν φραγμένους πόρους, ακμή και θαμπή όψη.

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι μια θεραπεία απολέπισης και διάνοιξης των πόρων  που βοηθά :

• στην αντιμετώπιση της ακμής

• την ενυδάτωση της επιδερμίδας

• την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την παραγωγή νέων

• την ενίσχυση της ελαστικότητας

δίνοντας μια λαμπερή και υγιή όψη.

Η διαδικασία περιλαμβάνει καθαρισμό, ατμό, εκχυλίσεις βιταμινών , μασάζ προσώπου για την ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και μάσκες προσώπου. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος μέσα στο δέρμα, που βοηθά στην αποκατάσταση των κυττάρων του δέρματος που έχουν υποστεί βλάβη, ενώ παράλληλα τονώνει, ενισχύει και σφίγγει τα κύτταρα του δέρματος. Ο καθαρισμός προσώπου είναι μια περιποίηση η οποία είναι ιδανική για άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που αναζητούν πιο καθαρό και λαμπερό δέρμα που αναπνέει.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του καθαρισμού του προσώπου εξαρτώνται από τον τύπο του δέρματος και το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Η αισθητικός σε πρώτη φάση αναλύει τον τύπο του δέρματός σας, προκειμένου να σχεδιάσει την κατάλληλη θεραπεία καθαρισμού προσώπου για εσάς. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται προσδιορίζεται επίσης ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας και τον τύπο προβλήματος.

 

 


 

 

 

Το μυστικό νεότητας & ομορφιάς στην κορυφή της Αθήνας και στην καρδιά της Θεσσαλονίκης