Σφριγηλό πρόσωπο για πάντα!! Φυσική ανάπλαση με λιποκύτταρα και βλαστοκύτταρα.

Athens CityMed english version

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 12:55

Σφριγηλό πρόσωπο για πάντα!! Φυσική ανάπλαση με λιποκύτταρα και βλαστοκύτταρα.

Το λίπος είναι χρήσιμο…. αλλά σε άλλα σημεία από αυτά που συσσωρεύεται!

Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική δίνει πλέον τη δυνατότητα να μεταφέρουμε εύκολα, από ένα σημείο του σώματός μας σε άλλο, μικρές ποσότητες λιπώδους ιστού, που περιέχουν αφθονία λιποκυττάρων και βλαστοκυττάρων.

Η λιπο-μεταφορά ή μεταμόσχευση λίπους αποτελεί σήμερα μια πρωτοπόρο μέθοδο ανάπλασης του προσώπου, όπως και των γερασμένων χεριών, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αύξηση όγκου στο στήθος ή τους γλουτούς, ή ακόμη και για επανόρθωση ουλών!

Με τη μικρο-λιπομεταφορά επιτυγχάνεται αποκατάσταση της ατροφίας στα ζυγωματικά ή γύρω από τα μάτια, αναπόφευκτο αποτέλεσμα της διαδικασίας της γήρανσης, ενώ παράλληλα διορθώνονται οι όποιες ατέλειες και ασυμμετρίες του προσώπου, αντικαθιστώτας με φυσικό τρόπο τη χρήση του υαλουρονικού.

Όμως εκτός από την επαναφορά όγκου, ιδιαίτερη σημασία έχει η ποιοτική αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου από τα βλαστοκύτταρα, που περιέχει σε αφθονία ο νέος λιπώδης ιστός. Έτσι αποκτάμε εύκολα σφριγηλό πρόσωπο με ζωντάνια, με φυσικό τρόπο και χωρίς την προσθήκη άλλων υλικών.

Η τεχνική εφαρμόζεται εύκολα και ανώδυνα με τοπικό αναισθητικό στο ιατρείο, χωρίς τομές ή ράμματα. Αρχικά γίνεται με πολύ λεπτή κάνουλα η λήψη του λιπώδους ιστού, με μικρο-λιποαναρρόφηση από την περιοχή της κοιλιάς ή τους μηρούς. Ακολουθεί επεξεργασία του ιστού και στη συνέχεια η τοποθέτηση των λιποκυττάρων – βλαστοκυττάρων στα επιθυμητά σημεία με μικρές ενέσεις. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Αυτή η μέθοδος ανάπλασης μπορεί να συνδυαστεί με άλλες χειρουργικές επεμβάσεις όπως βλεφαροπλαστική  ή face lift.

Για περισσότερες πληροφορίες  καλέστε στο 210-777.47.37 για Αθήνα και στο 2310-265392 για Θεσσαλονίκη. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας και ενημερωθείτε υπεύθυνα και δίχως κανένα κόστος από τους ιατρούς μας.

Πηγή: Σεραφείμ Κ. Μπουλούμπασης Πλαστικός Χειρουργός AthensCityMed

 


 

 

 

Το μυστικό νεότητας & ομορφιάς στην κορυφή της Αθήνας και στην καρδιά της Θεσσαλονίκης