Άλλο... πρόσωπο χωρίς ενέσεις!

Άλλο... πρόσωπο χωρίς ενέσεις!

Οι νέες τεχνολογίες για διαδερμική αναζωογόνηση, αναίμακτα χωρίς ενέσεις και χωρίς τομές.  “Lunchtime beauty treatments” που  είναι ορατά αμέσως, από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Κάντε treat στον εαυτό σας και κλείστε το ραντεβού σας στα City Med σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να κάνετε μια από τις παρακάτω θεραπείες :

HIFU: To «θαύμα» των 60 λεπτών

Μέχρι σήμερα το χειρουργικό λίφτινγκ ήταν  ο μόνος τρόπος  για να νικήσουμε τον χρόνο και να αποκτήσουμε  ένα σφικτό και νεανικό δέρμα.  Η  νέα τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) άλλαξε τα πάντα. Είναι η επιλογή του  λίφτινγκ  χωρίς  χειρουργείο, μια επαναστατική  μέθοδος  χωρίς νυστέρι  που προσφέρει σύσφιξη στο πρόσωπο.

Εστιασμένος Υπέρηχος Υψηλής Συχνότητας (High Intensity Focused Ultrasound)

Το HIFU είναι ένας τύπος μη χειρουργικής - μη παρεμβατικής θεραπείας για το πρόσωπο και το σώμα, που χρησιμοποιεί Εστιασμένο Υπέρηχο Υψηλής Συχνότητας και συνδυάζει τις φυσικές ιδιότητες ανάπλασης του οργανισμού μας ώστε να αναδομήσει, τονώσει και να συσφίξει το χαλαρό δέρμα.

DermaPen: Ενα «μαγικό στυλό» στο πρόσωπό σας

Αναζωογονήστε το δέρμα σας με το microneedling και την επανάσταση του DermaPen.  Ανεξάρτητα από τον τύπο και το χρώμα του δέρματος ο μικροβελονισμός είναι η καλύτερη θεραπεία για να αποκτήσετε ξανά ένα φρέσκο και σφριγηλό δέρμα απαλλαγμένο από τα σημάδια του χρόνου και όχι μόνο.  To DermaPen είναι μια θεραπεία που αναπλάθει φυσικά το δέρμα, χρησιμοποιώντας το φυσικό μηχανισμό δημιουργίας κολλαγόνου του πρόσωπο.

Μικροδρμοαπόξεση με διαμάντι

Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα και αποτελεί μια επαναστατική μέθοδο κατά της γήρανσης αλλά και της αναζωογόνησης του προσώπου μετά την έκθεση στον ήλιο. Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Απομακρύνει από το δέρμα μηχανικά το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα εξαλείφοντας λεπτές ρυτίδες και γραμμές. Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι μπορεί να γίνει σε μικρές περιοχές του δέρματος ή σε όλο το πρόσωπο. Βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη.

RF Ραδιοσυχνότητες

• Bελτιώνουν το περίγραμμα του προσώπου
• Συσφίγγουν το δέρμα του προσώπου
• Μειώνουν το διπλοσάγονο
• Λειαίνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές του προσώπου που στο παρελθόν αντιμετωπίζονταν με πόνο ή τραυματισμό, όπως η περιοχή περιμετρικά των ματιών και των χειλιών.

Η διάρκεια της θεραπείας δεν ξεπερνά τα 30′

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.