Υαλουρονικό | Athens City Med

Υαλουρονικό

Υαλουρονικό

Τί είναι το υαλουρονικό;

Το υαλουρονικό είναι μια πρωτεΐνη (γλυκοζαμινοπρωτεϊνη), ένα μόριο δηλαδή το οποίο υπάρχει αυτούσιο στον οργανισμό μας. Γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής γιατί όπως και το botox, σε πολλές περιπτώσεις αντικαθιστά την οποιαδήποτε χειρουργική αντιμετώπιση.

Τι πετυχαίνουμε;

Πετυχαίνουμε ενυδάτωση και λίπανση του δέρματος, με αποτέλεσμα την αύξηση της ελαστικότητας καθώς και την προστασία του δέρματος, αφού το υαλουρονικό οξύ παράγει κολλαγόνο και νέα κύτταρα. Με το υαλουρονικό γεμίζουμε και διορθώνουμε τις βαθιές ρυτίδες στο μεσόφρυο, τα ζυγωματικά, το περίγραμμα του προσώπου και τη ρινοχειλική αύλακα (τη ρυτίδα δηλαδή που ξεκινάει από τη βάση της μύτης μέχρι το έξω μέρος του στόματος).

Πόσο διαρκεί;

Τα αποτελέσματα της χρήσης του, εξατομικεύονται. Είναι εμφανή την ιδία στιγμή και η εικόνα ολοκληρώνεται σε διάστημα από 15 ημέρες έως 1 μήνα. Η διάρκειά του εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η ποσότητα που εγχέεται, η ανατομική περιοχή, το μέγεθος των μυών και το φύλο. Συνήθως διαρκεί minimum 12 μήνες.

Πώς εφαρμόζεται;

Ο εξειδικευμένος ιατρός εφαρμόζει τοπικά το υλικό με μια λεπτή βελόνα. Ο πόνος που προκαλείται στα σημεία που γίνεται η εφαρμογή, είναι στιγμιαίος Ενίοτε περιορίζεται με τοπική αναισθησία και εναπόθεση παγοκύστης. Το ραντεβού διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

Επισκεφθείτε μας ή κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

 


 

 

 

Το μυστικό νεότητας & ομορφιας στην κορυφή της Αθήνας